Het vorige artikel rond Roosfleurig.be eindigde met de woorden dat het waarschijnlijk niet mijn laatste bestelling zou zijn en daar heb ik mij heel goed aan gehouden. Ik kocht bij de opening van het winkeltje in Galmaarden al een nieuwe outfit, maar toen een bepaald jurkje online stond, besloot ik nog een bestelling te plaatsen. Perfecte (kleding)stof om nog een artikel te typen, lijkt mij.


Over Roosfleurig - Collega blogger Ellen kreeg regelmatig vragen over haar kleding waardoor het haar leuk leek om in oktober 2020 zelf een webshop op te richting en eigen kleding te promoten. Een nieuw avontuur, maar wel eentje met succes.

Intussen kan ik zeggen dat het boetiekje van Roosfleurig.be echt een leuke plaats is om kleding te shoppen. Een gezellige setting, vriendelijke ontvangst en de mogelijkheid om kleding te passen geeft toch meer mijn voorkeur dan online een bestelling plaatsen. Helaas is de boetiek een tijdje rijden van mijn deur waardoor het voor mij persoonlijk beter is om online te bestellen. Niet lang na het uitchecken van mijn winkelmandje kreeg ik al een berichtje binnen dat het snel verzonden zou zijn. De goederen kwamen, net zoals vorige keer, aan in een stevige doos met een leuke sticker erop. Alles (zowel de kledij als de schoenendoos) werden mooi verpakt in tissue papier waardoor het lijkt alsof je een cadeautje (voor jezelf) opent. Beetje verwennerij in een doosje, dus. Tijdens mijn bestelling kocht ik een jurkje; een paar schoenen en tijdens mijn bezoekje kocht ik een lange rok en t-shirt.

Tip - Met de code 'WELCOMEBACK' krijg je 10% korting bij je volgende aankoop op de webshop. Maak er gerust gretig gebruik van!


Tetra jurk groen - Het jurkje dat meteen in het oogveld sprong als grote 'groene kleur' lover. Het enige waar ik mij zorgen over maakte is de onze size die nogal groot kan uitvallen en de tetra stof die misschien vaak te strijken viel. Online bestellen is altijd een gokje, maar gelukkig staan er veel foto's op de website waardoor je een goed beeld krijgt van alle kleding. Ik kreeg een mooi groen, kreukelvrij jurkje geleverd die ook nog eens flatteerde ook, dus achteraf gezien waren de zorgen onnodig. Het jurkje is gemaakt van 100% katoen en is lekker luchtig (maar ook degelijk van stof) wat ideaal is voor zowel lente, zomer als herfst.

Sneakers camel - Deze schoenen stonden al op mijn wenslijstje tijdens het laatste bezoek, dus besloot ik ze ook in mijn mandje te gooien. Er zijn heel wat stukken in mijn kledingkast die bij de kleuren van deze meerkleurige schoenen passen, dus zal ik eindeloos kunnen combineren.


T-shirt Amour is French zwart - Een T-shirtje van stevige kwaliteit die met heel wat stukken te combineren valt. De roségouden tekst is erop geborduurd waardoor ik weet dat zelfs na vele wasjes het er nog steeds degelijk uit blijft zien.

Power rok - Perfect in combinatie met voorgaand T-shirt doordat de kleur zwart erin terugkomt. Deze meerkleurige lange rok met kleuren als felrood, donkergroen, paars, lichtbruin... zorgt ervoor dat het met veel stukken gedragen kan worden. Het heeft ook enige salsa vibe door de ruffels, strik langs de zijkant die makkelijk in elkaar te wikkelen is.

Tip - Wist je dat de Roosfleurig.be webshop nu ook een plussize collectie heeft? Wie zich zorgen maakte over de one size producten hoeft dat nu niet meer te doen!


Opnieuw ben ik heel tevreden over de aankopen die bestaan uit degelijke, kwalitatieve stofjes die nog heel wat wasjes en draagpartijen kunnen meegaan. Alle stuks zijn goed met elkaar te combineren waardoor je weer een nieuwe uitstraling krijg waarin je je goed voelt. Ook de klantvriendelijkheid is er eentje om over te stoefen: snelle verzending, snelle antwoorden bij vragen, degelijk verpakt... Wie interesse heeft in de boetiek bekijkt vooraf best de openingsuren. Er zijn ook Girls night/private shopping mogelijkheden naast de standaard opening die enkel maar mooi meegenomen zijn.

Meer informatie op www.roosfleurig.be
Welk stuk spreekt jou het meeste aan?