Moederdag is in aantocht, dus zetten we op die dag onze liefste mama in de bloemetjes of juweeltjes. My Jewellery heeft momenteel sieraden voor moeders en dochters samengesteld - en gezien ik zelf mama ben van een prachtige dochter liet ik mij even gaan voor ons tweetjes.


Het meest bijzondere aan deze collectie is de cadeauverpakking die speciaal ontworpen is in felroze hartjesvorm. Ideaal om de sieraden in te stoppen en cadeau te doen (of cadeau te krijgen). De doos is gemaakt uit stevig materiaal zodat je het opnieuw kunt gebruiken, de sieraden kunt displayen, enzovoort. Uiteraard koos ik ook nog het één en ander om de hartjesdoos te vullen... Eenvoud siert en dat is met het eerst gekozen minimalistische armbandje niet anders. Het werd gemaakt uit roestvrij staal en is bedoeld om heel lang (met veel liefde) te dragen.


Er is heel wat te vinden tussen de moederdagcadeau's, maar stiekem wist ik al snel wat ik wilde. Hoe leuk is het om hetzelfde sieraad als dochterlief aan te schaffen, maar net iets anders. De Zodiac collectie heeft een gelijke uitstraling (te kiezen in goud of zilver), maar is net een tikkeltje anders gezien een eigen sterrenbeeld erop staat te pronken. De kettingen zijn gemaakt van premium stainless steel dat niet verkleurt en daardoor heel kwalitatief is. Iets waar mama en kind nog heel wat jaren genot van hebben.


Hoe gezellig was het om samen met onze dochter ons pakje open te maken en de juweeltjes te ontdekken. Alles ziet er super leuk uit in de hartjesdoos, maar ook apart waren de juweeltjes heel kleurrijk verpakt - om vrolijk van te worden. Anne-Marie (dochtertje) was super trots om met dezelfde ketting rond te lopen en ze wees telkens naar onze exemplaren. 

Roze sieradendoos hart - € 2,50-
Armband klein hartje - € 9,95- 
Ketting Zodiac - € 19,95-