A propos... een stilzittend kindje hebben we nooit gehad, maar waar ze wel graag eens voor neerzit is het lezen van een boekje. Daarom dat ik maar al te graag iets wilde in huis waar ze zich goed op zou voelen, kon op klimmen/klauteren en intussen ook kon genieten van een momentje rust. Hetzelfde geldt voor mama en papa uiteraard, maar dan met een heerlijk glaasje wijn en bijpassende coasters erbij.


Het assortiment van de webshop bevat heel wat leuks waardoor het mogelijk is om overal een persoonlijke foto op te laten plaatsen. Ook op op heel wat bruikbare dingen in het huishouden zoals een Beschermplaat inductieplaat bestellen op de website van Fotocadeau.nl is mogelijk. Niet enkel voor de keuken, maar ook voor de tuin, badkamer... is er wat te vinden.

Een foto op een zitzak was leuk geweest, maar we wilden toch wat tijdlozer. Ik haalde mijn grafische skills naar boven, maakte een eigen herhalend ontwerp met als thema 'na regen komt zonneschijn (en regenbogen)' en controleerde de kwaliteit van de foto dubbel en dik tijdens het afrekenen. Het is mogelijk om een gekozen ontwerp te laten controleren door de werknemers van fotocadeau.nl bij twijfel. Een weekje later plotfte de bestelling in huis (ja... plofte, want het kussen is echt gigantisch) en waren we klaar om lekker te ravotten.


Het lege hoekje in haar kamer wordt nu heel goed opgevuld door dit kussen. Het bestaat uit stevig materiaal (kan dus zeker tegen een stevige stoot), is kwalitatief bedrukt en bevat ook een stevige vulling. Ook drie volwassen personen kan hij probleemloos dragen, dus de kinderkamer kan hij zeker en vast aan. Het kussen wordt vaak verplaats naar verschillende delen van het huis zoals de woonkamer, onze slaapkamer en zelfs naar de patio in de tuin.


Momenteel staat een lounge set in de patio waar we al heel wat uurtjes op vertoefden en ook de zitzak krijgt er af en toe een plaatsje. Zo kan onze dochter er lekker bij komen zitten, kan ze zich laten vallen op de zitzak, boekjes bekijken... en kunnen ook wij van zodra ze wil spelen in de tuin hem inpalmen om heerlijk comfortabel een glaasje op te drinken. Terwijl we het kussen uitkozen, gingen we ook twee onderzetters maken. Dat ging heel makkelijk met het programma op de website en in geen tijd hadden we onze persoonlijke onderzettertjes binnen. Ook deze werden zeer degelijk gedrukt, zijn heel kwalitatief en liggen nu standaard op het patio tafeltje.

Meer info op fotocadeau.nl