Liefste papa... Je bent mijn grote held. Heb ik dat al eens eerder verteld? Jij kan mij hoog gooien in de lucht en onder het volk hier en daar een droge papa klucht. Knuffelen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, want bij jou krijg ik altijd goede raad. Nog een zoentje hier en daar. Ziezo... mijn gedichtje is klaar.


Omdat papa's verdienen om eens goed in de bloemetjes te staan dacht onze dochter eraan om een boeketje te plukken in eigen tuin. Natuurlijk zorgde mama voor een leuk extra Vaderdag cadeau via Smartphoto.be. Zo zijn er heel wat gepersonaliseerde cadeautjes te vinden op de webshop zoals glazen met een leuk tekstje erin gegraveerd, koekjesdozen met een leuke foto erop..., maar vooral de portefeuille uit leer met bedrukking leek perfect. Dochterlief was heel enthousiast om het cadeautje zelf te ontdekken en dan (later na het spelen) cadeau te geven.


De webshop bevat voor ieder wat wils, dus ga er gerust eens neuzen. Wij kregen onze bestelling heel snel in huis, dus ook voor last minute cadeautjes is Smartphoto.be een grote aanrader.

Alvast een fijne Vaderdag aan alle papa's!
Meer info op Smartphoto.be