Een plekje in huis waar ik elke week best wat tijd in vertoef is het washok. Een hokje buiten het huis waar nooit echt iets in vernieuwd is geweest waardoor het er ongezellig bij ligt. In de toekomst willen we het washokje nog aanpakken, maar voor nu probeer ik het met kleine aanpassingen gezelliger te maken.


Er zijn heel wat wasproducten die op een rekje boven de strijkplank staan. Bij Action.be waren er interessante opbergbakjes te vinden, dus nam ik er een tweetal mee.


Naast de bakjes zat er ook een grote glazen pot in het winkelmandje. Een idee dat ik kreeg door op Pinterest te scrollen. Zo houden heel wat personen waspoeder, verzachter, pods... in glas wat mooi oogt. Ik kreeg wel de tip om in de pot nog een zakje silicium te doen zodat pods niet in elkaar gaan plakken. Die silicium vind je in schoendozen van nieuwe schonen, nieuwe electronica, enzovoort. Aan de kassa twijfelde ik heel even of ik de vloeibare wasverzachter ook nog in een glazen pot met tap eraan zou doen, maar gezien ik vreesde dat het een smospotje ging worden, heb ik dat toch niet gedaan.


Door het constante veranderen van assortiment kan ik niet beloven dat je hetzelfde terugvindt bij een bezoekje, maar mogelijk wel soortgelijke producten. Hopelijk maakte ik jullie warm om jullie opbergmethoden eens aan te pakken of te vernieuwen in het washok. Wij zijn er alvast heel blij mee (maar kijken vooral uit naar de aanpak van het volledige hok). Wordt vervolgd...

Meer info bij Action.be