Sinterklaas kwam lang en deed dit jaar al zijn aankopen bij LIDL. De webshop staat boordevol toffe ideetjes die voor iedere leeftijd wel wat leuks bieden, dus ook voor onze dochter stond er leuks tussen.


Het schoentje van de dochter stond klaar: ze koos voor een suikertje voor het paard en een glaasje limonade voor Sinterklaas en zwarte Piet onder het motto "samen delen, samen delen", want zo zegt ze dat. Heel flink slapen en wachten... Sinterklaas weet al goed dat mama en papa houden van houten speelgoed, lees over de voordelen van houten speelgoed, dus bracht hij dat mee...


Kleine cadeautjes om in de schoen te stoppen, grotere cadeaus..., maar ze zijn hoe dan ook voordelig qua prijs. Naast de webshop is er ook een bijzonder Sintboekje voorzien door LIDL waar het favoriete speelgoed in staat, je kunt plakken in een lijstje maken en zo meegeven met de Sint of een kleurplaat kunt afdrukken. Onze tweejarige peuter kan zelf nog niet echt vertellen wat ze graag wil (volgend jaar zal dat stukken beter gaan), dus kozen mama en papa op basis van wat haar dat jaar aansprak. Zo maakt ze graag muziek waardoor de playtive houten muziekset (in verschillende varianten te koop) ideaal was om muzikaal aan de slag te gaan. Ook de playtive houten motoriekspeelgoed vlinder waar je moet zoeken hoe je de vormen in de vlinder kunt krijgen en rijgspel, leek ideaal voor haar leeftijd.


Eerst de letterkoekjes trokken de aandacht en dan het speelgoed... Gezien ze altijd zit te kijken en mee wil doen als mama haar make-up doet, was een make-up tasje niet vergezocht. Ook weer alles in degelijk hout en ideaal voor kleine peuterhandjes. Het tasje kan makkelijk overal mee naartoe (ze versleuren graag dingen op jonge leeftijd) en ook de houten laptop om mama en papa na te doen die aan het werk zijn, is een groot succes.


Elke week verschijnen nieuwe cadeaus op de webshop, dus het is goed om er af en toe eens rond te kijken tot en met 6 december. Voor personen die nog steeds niet goed weten wat te kopen voor hun spruit is er een handige LIDL cadeaukiezer ontwikkeld. Zo krijg je enkele vragen voorgeschoteld rond de interesses, leeftijd, favoriete speelgoed... van het kind waardoor het perfect zal passen. Snelle verzending en de code 'DEC2022' vanaf 1 december 2022 voor gratis levering vanaf €30 geef ik ook nog even mee.

Ligt jullie lijstje al klaar?