Omdat wij zelf niet heel ver van de landsgrens wonen en we af en toe die grens oversteken om inkopen te doen bij Auchan, proberen we jullie warm te maken om dat ook eens te doen. De winkel biedt namelijk een heel ruim assortiment aan lekkernijen, kledij, hebbedingen, handigheden... waar wij hele grote fans van zijn.


Voordat we vertrekken naar Auchan bekijken we graag de website met verschillende catalogi met de laatste interessante kortingen. We passen het boodschappenlijstje aan en nemen zeker onze klantenkaart mee. In de winkel zelf kom je ogen tekort... Eerst gingen we kijken bij de kerstspullen om in de juiste stemming te komen voor de komende feestdagen om daarna eens bij het speelgoed te snuisteren. Doorheen de winkel staan interessante cashbacks en kortingen tussen de rekken die duidelijk zijn aangegeven door een gekleurd bordje. Zo is er een bepaalde prijs te zien waarbij aan kassa nog eens extra korting wordt verrekend bij vertoon van de klantenkaart Ook de gezelschapsspelletjes sloegen we niet over -want zo zijn we nu eenmaal- en daar keerden ook de interessante prijzen terug.


Rondkijken tussen kleding stond niet op het programma, maar toch is het steeds sterker dan mijzelf om er eens rond te kijken, aangetrokken door de schattige outfits die helemaal passen in de sfeer van de kerstdagen. Naast themakleding kan je er ook gewone kledij (van pyjama tot feestkledij) vinden en uiteindelijk nam ik voor een witte dikke trui voor onze dochter mee naar huis. Het wordt namelijk veel frisser, dus kan ze altijd wel een extra trui gebruiken, niet?


Ook ideale cadeau's voor de feestdagen staan doorheen de winkel verspreid. Als beautylover werd ik getrokken naar de douche-, parfum-, verzorging-,... producten en nam zelfs een mini parfum cadeautje mee. Kant-en-klaar verpakt en meteen ideaal om weg te geven (of in mijn geval lekker om te houden).


De grootste reden waarom we ook graag bij Auchan inkopen doen, is de versafdeling. Dit gaat zowel over verse broodjes (in allerlei soorten en maten) zoals stokbrood, grote broden, patisserie, desserts als de prachtige visafdeling, groot kazenassortiment, goed geprijsde drank/wijn en uitgebreide groeten- en fruit sectie. Ideaal voor tijdens het jaar, maar nog extra prettig om eens goed uit te pakken tijdens de feestdagen.


Nog personen euforisch fan van adventskalenders? Het was moeilijk kiezen tussen de verschillende soorten en uiteindelijk heeft een exemplaar van Lindt het gehaald. Je vindt er unieke kalenders die je in ons Belgenlandje niet zou vinden.


Vergeet aan de kassa zeker niet om een klantenkaart aan te vragen en te activeren voor extra voordelen. Bij ons staat de klantenkaart vast in onze telefoon zodat we hem altijd bij de hand hebben. Met een goed gevulde kar keerden we voldaan terug naar huis en stonden te popelen om onze bijzonder unieke lekkernijen te proeven. 

Meer info bij Auchan