Over een drietal weken zitten we alweer aan de feesttafel waarbij de ene een al harder feestje dan de andere op de planning heeft. Zelf houden we het graag iets rustiger om te genieten van lekker eten en fijn gezelschap.


Een nieuwe outfit gaan shoppen is voor mij als mama pure me-time door nieuwe feestcollecties te bekijken, iets out of the box aantrekken... kortom eens investeren in jezelf. Toen ik de nieuwe feestcollectie van Bel & Bo zag online komen, en er niet heel ver van mijn werk eentje gevestigd zit, reed ik eens door om alles eens in levende lijve te zien. De feestcollectie bevat jurkjes, maar ook t-shirts met lange mouwen en dikke truien. Voor elke feestganger wat wils, dus ook ik kwam aan mijn trekken.

Het was even twijfelen tussen een zwarte jurk met pailletten die echt feest- en kerstdagen schreeuwde; zo feestelijk en blij werd ik ervan; maar toch ging ik voor een zwarte cache coeur mini jurk met een bijbehorend riempje. Een jurkje waar ik mij heel erg vrouwelijk in voel en de perfecte black dress om op verschillende gelegenheden te dragen. Combineren kan met hakken voor nog extra karakter, maar zelf ging ik voor deze comfortabele stoere zware bottines met een gespje. Schoenen die ik niet enkel tijdens de feestdagen zal dragen, trouwens.


De collectie is momenteel te vinden bij Bel&Bo