Soms is het lastig om het perfecte cadeautje voor iemand te vinden. Smartphoto.be is voor ons een vaste stek tijdens de feestdagen (en eigenlijk het hele jaar door) voor het bestellen van gepersonaliseerde surprises. Ook dit jaar ging er heel wat leuks ons winkelmandje in.Bij een geschenkje met een leuke foto erop kan het eigenlijk nooit misgaan, maar Smartphoto.be gaat net een stapje verder. Zo kan je foto's laten bedrukken op chocolade voor de zoetekauw, spelletjes voor de gamers, kussens voor knuffelaars en nog veel meer. Het assortiment breidt elk jaar verder uit waardoor je steeds met vernieuwende cadeautjes uitcheckt.
Wandkalender
Een gekend geschenk dat niet alleen mooi, maar ook handig is. De kalenders zijn te vinden in allerlei soorten in maten en zelf gingen we voor een hangend exemplaar voor aan de muur. Het is mogelijk om meerdere foto's per bladzijde te plaatsen, dus te personaliseren naar hartenlust, maar zelf wilden we één grote foto die goed duidelijk is. In de hoofdrol voor mamie en papie: hun kleindochtertje.

Adventskalender
Met Moederdag waren de mama's al heel blij met hun bedrukt chocolaatje, dus gingen we voor kerst nog iets verder. Deze kalender bevat namelijk 24 deurtjes met elk een bedrukt chocolaatje in: lekker en vol herinneringen. De chocolade zelf draagt het gecertificeerde cacao horizons label dat garant staat voor duurzame en ondernemende landbouw.Koekjestrommel met foto
We gaan door met chocolaatjes, maar dan net iets anders verpakt, want de meter van onze dochter krijgt een hartvormige koekjesdoos met pralines erin en een gekoesterde foto aan de buitenkant. Het is ook mogelijk om te kiezen voor lekkere koekjes of snoepjes om de doos mee te vullen.

Sjaaltje voor huisdieren
Onze viervoeter mocht ook niet ontbreken. Zo krijgt onze kater Guustje een extra snoepje voor Kerstmis en onze hond Nora een sjaaltje met haar naam op. We kozen voor een groen exemplaar met hondenpootjes dat goed zal opvallen op haar pikzwarte haartjes.Goed geslaagd voor de komende feestdagen en we zijn er zeker van dat we met zo'n persoonlijke cadeautjes een lach zullen toveren. Met veel liefde gegeven en vol herinneringen.

Meer info op Smartphoto.be