Ik mag dan wel doorheen de jaren geëvolueerd zijn naar mama blogger, toch blijft de beauty lover in mij aanwezig. Zo kan ik enorm genieten van een nieuw make-upje, parfum, skincare... dus toen ik hoorde over de Belgische Douglas webshop ging dat beauty hartje harder slaan.


Over Douglas - Douglas is leverancier van premium beauty in Europa met ongeveer 1800 filialen in de sector parfumerie, decoratieve cosmetica, huid- en haarverzorging, voedingssupplementen, gezondheid en accessoires. De oorsprong kent Douglas eigenlijk al aan het begin van de 19e eeuw bij de Schotse zeepmaker John Sharp Douglas met zijn zeepfabriek in de pakhuizenwijk van Hamburg.

Een tweetal producten die ik al een tijdje wilde uitproberen en een parfum die terug aangevuld moest worden, verdwenen snel in het winkelmandje. Er zijn heel wat bijzondere merken te vinden, maar ook gekende zoals Maybelline passeren de revue. De dag nadien kwam de bestelling al aan, wat echt megasnel was en ik meteen alles in gebruik kon nemen.


Met blonde wenkbrauwen vind ik het een meerwaarde om ze in te kleuren, want het geeft net iets meer mimiek in het gezicht die ik nodig heb om met jonge kinderen te werken. Een wenkbrauwmousse van het merk Clinique klonk zeer interessant, dus zat hij mee in de bestelling. Hij houdt een hele werkdag lang en maakt ze voller op een naturelle manier door aan te brengen met de spoolie. Ik kan intussen ook vertellen dat deze zweet- en waterproof is, dus werkdagvriendelijk!

Een klein likje make up zoals concealer kan wonderen doen om er wakkerder uit te zien, lijntjes en verkleuringen weg te werken. Iets wat ik dagelijks zou moeten doen, maar ik soms wel durf te vergeten, dus was ik zeer benieuwd of deze Maybelline anti age eraser concealer eenvoudig en snel zou zijn in gebruik. Na wat opzoekingswerk naar fijne concealers zag ik dat heel wat beautyguru's zweren bij dit product. Bij het eerste gebruik was het even draaien aan de dop voor het eerste product in de spons terecht kwam. Met een heel klein beetje product kon ik al heel wat oneffenheden aanstippen en vervagen. Het sponsje zorgt voor makkelijke applicatie en intussen kan je het ook gebruiken om verder te blenden. De formule van de concealer bevat Goji bes extract die de huid rondom de ogen extra hydrateert en fijne lijntjes tegengaat en de Haloxyl, die donkere kringen rond de ogen neutraliseert, is ook mooi meegenomen.


Tot slot rekende ik ook nog een favoriete parfum af die ik al een tijdje opnieuw wilde kopen. De plaatsen van de oude rotten uit mijn dagelijkse make-up bakje werden ingepalmd door de twee nieuwe producten. Zo zie je maar dat het af en toe een goed idee is om nieuwigheden uit te proberen, dus ik plaats er zeker nog eens een nieuwe bestelling.

Meer info op Douglas