Goed zorgen voor de huid is geen overbodige luxe, al zeker als je een gevoelige en droge huid hebt, waardoor ik deze producten van Eucerin toevoegde aan het doucheritueel.


pH5 Douche Olie
Een Doucheolie die rijk is aan natuurlijke oliën, waardoor de huid intensief wordt gevoed. Perfect voor onder de douche, maar ook om dagelijks/regelmatig mee te wassen. De huid wordt op een milde manier schoon gemaakt en beschermd tegen verdere uitdroging. Heel fijn is dat het product licht schuimt en het zelfs gebruikt kan worden bij kinderen vanaf 3 jaar (dus ook onze dochter gebruikt het).

pH5 Rijke Lotion F
Een body lotion met een langdurige hydratatie en hier ook weer bescherming tegen uitdroging. De formule werd aangevuld met 5% Dexpanthenol wat verzacht en hydrateert. De pH5 staat in beide producten centraal: enzymbescherming, versterken van de natuurlijke bescherming barrière van de huid. Door dexpanthenol heeft de formule wond genezende eigenschappen waardoor het ook op een reeds beschadigde huid mag gebruikt worden. De huid krijgt meer weerstand en is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf, ook voor personen met allergieën (er wordt zelfs aangetoond dat de penetratie van pollen in de huid worden voorkomen).


Meer info op Eucerin