Het is nog maar een maandje geleden sinds de laatste snapshots online kwam, maar er gebeurde zoveel leuks dat er wel een update moest komen. De paasvakantie bracht namelijk een mooie vakantiebestemming met zich mee...

.
.
.
Heerlijk een avondje rondrijden na het werk doordat we onverwacht een avondje kinderloos waren.

Sofie vroeg of ik gezellig mee kwam naar The Smile Safari in Wijnegem shopping center. Lees: koffie drinken, beetje snuisteren in winkels en foto's maken. Het was lang in de auto zitten, maar alsnog heel erg genoten van het namiddagje mommy ussie time.

Even mijn aandelen gaan bekijken en natuurlijk ook ondersteunen door ze wat in de kijker te zetten via social media. Nog tot 6 mei 2023 te bezoeken in Ring Kortrijk.

Jaaaa, de Paasfoor is terug in Kortrijk! We gingen langs voor een avondje vermaak op de draaimolentjes en gingen lekker uit eten bij Brasserie Royale. Heel laat hebben we het toen niet gemaakt, want de dag erna vertrokken we op een verlengd weekend naar Göteborg Zweden.

Veilig geland in Zweden en al meteen richting Göteborg stad getrokken. De dag erna een wandeling door het bos, een worstje gebraden bij één van de meren (Zweden zit er vol van) en in de namiddag gezellig een koffietje gaan drinken in een klein dorpje.

De laatste dag gingen we naar Marsstrand dat enkel te bezoeken is met een veerboot. Het eiland heeft een fort (Carlsten), mooie wandelroutes en een prachtig uitzicht over de zee.

Omdat we aankwamen op Schiphol leek het ons leuk om nog eens door te rijden naar Amsterdam. Heel lang zijn we niet gebleven gezien zowel kindje als manlief moe waren, dus wandelden we wat rond en namen we een all you can eat ontbijtje. Het was er ook best vuil op de straten (en zelfs in de grachten) de dag na Pasen, dus dat moet een enorm feestje geweest zijn?

Ons moederdagcadeautje van Smartphoto.be kwam binnen. Iets met bloembommen en kaartjes...

Intussen zit we weer goed in het werkritme en begonnen we aan het thema 'verkeer'. Een thema waar de kleuters dol op zijn, naar hartenlust kunnen experimenteren. Zo reden we al met auto's door de verf, kunnen ze elke dag fietsen en staat er nog heel wat leuks op het programma. Nu nog nadenken wat we kunnen maken als Moederdag cadeau Iemand tips?

Hoe was jouw maand april?