Tussen de was en de plas door (lekker cliché, maar hé... that's life) is het goed om jezelf eens een extraatje te geven. Toen ik nog in het appartement woonde, maakte ik er een dingetje van om altijd een boeketje bloemen op tafel te hebben. Iets wat ik vergeet sinds we in een huis wonen, dus met het 'moederdag-gevoel' op de achtergrond, legde ik er eentje in de winkelkar.


Het jurkje en cardigan zijn afkomstig uit Bel & Bo. Er is heel wat kleurrijke kleding te vinden deze tijd van het jaar, echt alle kleuren van de regenboog, maar dit feloranje jurkje trok de grootste aandacht. De cardigan wil ik eerder op een T-shirt en broek dragen op een werkdag, maar stiekem combineerde het vrolijk met het jurkje. Zelfs de bloemetjes passen perfect bij het oranje/roze thema.


Wat zijn jullie 'kleine gelukjes'?
Meer info op Bel & Bo