Is jouw kindje ook gek op PAW Patrol? Dan heb ik enorm goed nieuws, want vanaf eind mei ligt er een PAW Patrol collectie in de schappen bij Action; supertof en helemaal budgetvriendelijk! Ook wij lieten ons gaan en kwamen met een overvolle zak terug thuis.


De collectie bevat een mix van verschillende items die perfect passen bij aankomende zomer. Razend enthousiast waren we om alles uit de grote zak te halen, want onze spruit wilde meteen alles (tegelijk) uitproberen. Het eitje had meteen de volle aandacht: het bevat een knuffel die je zelf nog mag opvullen. Daarna rits je hem dicht en kan je volop spelen met je eigen echte PAW Patrol hondje. We kunnen alvast verklappen dat het rode ei Marshall en het blauwe Chase bevat.


Een bordspel dat ideaal is voor kinderen vanaf drie jaar (en dan nog in een roze Skye thema) past perfect bij ons. We probeerden al enkele bordspelletjes bij onze peuter uit wat naast gezelligheid ook een leerrijke ervaring biedt. Het was wel wat moeilijk om bij haar eigen pionnetje te blijven, want na enige tijd verzette ze ook de pionnen van mama en papa... hé, 't is oké. Tot slot gingen we nog aan de slag met de waterverf kleurblok en kozen we een leuke prent uit. Super handig dat het enige wat je nodig hebt een blaadje, penseel en wat water is, waardoor deze ideaal is om ergens mee naartoe te nemen (in een Skye rugzakje).


De opblaasbare boot kan perfect dienst doen als zwembadje, dus plaatsten we hem voor de veiligheid in de schaduw om naar hartenlust te spelen. De potloodtoppers gingen ook mee het badje in zodat ze deze naar eigen zeggen kon 'opvissen'. Zeker weten dat deze boot nog een bezoekje aan het zwembad zal maken om rond te dobberen op het water. De zand en watertafel is dan weer ideaal om de motoriek te oefenen: mais, zand, aarde, steentjes... eigenlijk kan alles er wel in. Er zit ook een schepje, hark en vormpjes bij voor extra plezier.


Twee namiddagen vol pret en ik ben ervan overtuigd dat er nog veel zullen volgen. Heel wat items mogen mee op reis in de koffer, dus dat wordt een vakantie in PAW Patrol stijl! Naast deze items kan je nog heel wat andere PAW Patrol speelgoed vinden bij Action, dus rennen om alles te bemachtigen!

Meer informatie op Action.be