Met de zon op de snoet en dochterlief in het zwembad maken we volgende snapshots; wat hebben we verlangd naar die heerlijke zonnestralen en de zomer die daarbij komt. Naast het vele werken in de klas stond ook heel wat genot op het programma:

.
.
.
We pikten een live podcast mee van Nerdland in Arendberg, Antwerpen.

Er stond een uitstapje naar Pairi Daiza met goede vrienden gepland.

Moederdag met een mooi cadeau, versje en ontbijt op bed... en een bon om nog eens in Brugge te gaan shoppen. Een moederke kan zich toch niet meer wensen? 

Anne-Marie werd drie! Het was super mooi weer, dus vierden we het gezellig in de tuin. Heel veel taart aten de kindjes niet omdat ze super druk waren met spelen. Snoepjes uit de piñata werden wel met zorg 'verorbert'. Dochterlief is de laatste tijd erg in de ban van magische wezens: eenhoorns, zeemeerminnen... dus werd dat dit jaar het thema van haar feestje.

Voor Moederdag kocht ik mijzelf nog een cadeautje: Hogwarts Legacy. Volledig opgenomen in de magische nostalgie van Harry Potter, maar het spel heeft ook veel diepgang, personalisatiemogelijkheden... dus aangenaam verrast!

Jaarlijkse traditie voor onze jongste kleuters op het werk: de snoezelkermis. 

De Disneyfilm De Kleine Zeemeermin dateert uit mijn geboortejaar 1989, dus razend benieuwd over de inhoud gingen we kijken. Heel veel uit het originele verhaal werd behouden, alleen kregen de personages meer diepgang. Ik kijk er al naar uit om hem thuis opnieuw te bekijken, wat volgens mij wel genoeg zegt over hoe tof ik hem wel vond.

Voor een tweede keer Nerdland, maar deze keer in Festivalvorm. Ik schreef er al een volledig artikel over met meer info: Nerdland festival (met kinderen).

Wat doet mijn ventje op een vrije dag? Nog iets gaan checken op zijn werk, natuurlijk...

Heel veel events doe ik niet meer, maar deed toch een efforke om naar de linnen lijn van LIDL te gaan kijken dat in Mechelen plaats vond. Leuk om heel wat mede'influencers' tegen te komen, dus het werd een super gezellige namiddag.

Dagje weg richting de Sierk in De Haan: het was er erg kalm, maar super leuk. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen, klimmen, ravotten, circustechnieken oefenen...

Nog net geen jaar gelden kocht ik tijdens een opendeur handgemaakte koffiemokken van Sara Delesie keramiek. Dagelijks gebruik zorgde ervoor dat er eentje uit mijn handen donderde, dus was het tijd om dat ene kopje te vervangen, gevolgd door een cappuccino en koekje natuurlijk.

Wat deed jij de laatste tijd?