En weer mag ik een nieuw product van the balm aan jullie voorstellen. Ik begin er zelfs serieus over na te denken of ik de sitenaam niet verander naar Dresses & Daisies & the Balm. Houd jullie maar klaar voor een hele boel eye-candy waarmee je de komende vakantie kan boeken, namelijk Balm Voyage. Italië, Manila, Instanbul ... Met dit paspoort palet kan je de hele wereld rond!


Wat andere sites zeggen:
Balm Voyage van THE BALM is een eersteklas kaartje voor onmiddellijke glamour en je mooiste jij. Reisvriendelijk palet met 16 oogschaduwen en drie gecombineerde lip- en wangcrèmes. Perfect om in de kleine of de grote bagage mee te nemen. De luxueuze schaduwen kunnen ook worden bevochtigd voor een diepere intensiteit. Bereid je voor op de reis van je dromen.


De vormgeving van het palet is zoals we die kennen van the Balm. Lekker volgepropt met vintage tekenenringen en originele teksten. Op de voorkant staat een stewardess die verschillende vakantiebestemmingen aanbiedt. Op de achterflap zitten een heleboel vrouwen in een vliegtuig (ze hadden nog plaats over en poeften die er waarschijnlijk bij!) en de beschrijving van de shimmer&matte oogschaduws en blush&cheek stains. 

Dit product is 12 maanden houdbaar. Is ongeveer 21 op 13 cm groot en is gemaakt van hard karton met een magnetische sluiting.Het palet openen is alweer een lust voor het oog. Een paspoort voor America opent en een origineel spiegeltje verschijnt. Blijkbaar heten we nu Anita Vacation.Het palet bevat drie lipkleuren in het rood, feloranje en lichtroze. Een mooi mengpalet om verschillende looks mee te maken. Een dagelijkse look kan je aanpassen tot een vampy-rode-lipstick-look tot een gewaagdere peachy kleur. Deze kleuren kan je aanbrengen met een lippenseel of kan je deppend aanbrengen met de toppen van je vingers.

Onderaan het palet zitten drie lipsticks die ik met een lippenseel uitprobeerde. Dit zijn zowel cheeck stains (blushes) als lipstains (lipkleuren).

Second Officer: een rode kleur die heel moeilijk aanbracht. Ik kreeg deze met veel moeite ietwat egaal, maar heel mooi is het niet. De lipstick is niet heel gepigmenteerd en laat een lichte rode waas achter met een licht glossy effect.
First officer: een hoog gepigmenteerde feloranje kleur. Niet meteen de kleur die ik uit mijzelf zou durven kopen om dagelijks te dragen, maar wel bijzonder om eens uit te proberen. Ook deze lipstick is licht glossy, maar brengt wel een stuk makkelijk aan! Deze glijd goed over de lippen, terwijl second officer droog is om aan te brengen.
Captain: Ook deze was moeilijk aan te brengen en lijkt qua strucuur op second officer. Alleen laat deze lipkleur een roze waas achter.
Als cheeck stains doen alle kleuren het heel goed, dus daarvoor zijn ze perfect te gebruiken, want daarvoor is hun mindere zichtbaarheid gepigmenteerd genoeg.


De oogschaduws zijn vooral nude, maar er zit ook een felblauwe, turquoise, paarse en gele kleur in. Hiermee kan je toch een wow-effect in een look creëren. Het palet zorg ervoor dat je een volledige look kunt maken voor zowel dag-, avond- als bijzondere gelegenheden en gekke feestjes. Deze keer geen bijzondere namen, maar wel nummers en letters. Zowel de matte- als de shimmer kleuren zijn goed gepigmenteerd, makkelijk op te bouwen en goed blendbaar.
Een mooie aanwinst voor eender welke make-up stash, als je het mij vraagt. Het is een kwaliteitsvol palet waarmee je hele looks kunt maken. Enkel de foundation en mascara mis je als het ware om op reis opgesmukt voor de dag te komen. Dus voor wie met dit palet de wereld wil intrekken: Balm Voyage!

Balm voyage | DI beauty and care - Lookiss 

Welke spullen neem jij zeker mee op vakantie?