Amerikaanse merken zoals Physicans formula zijn moeilijk te vinden. Of je moet een tripje naar Amerika maken, maar dat gebeurt ook niet elke dag. Lookiss stuurde mij een product van het merk op, daar ze het in hun winkel verkopen. Intussen deelden ze ook wat leuk nieuws mee hun shop waar ik stiekem al iets over verklapte op instagram.

Physicians formula is een drogisterij merk en heeft een vergelijkbare prijs- en kwaliteitvorm zoals l'Oreal. Het leuke aan het merk is, is dat het speelt met een vrouwelijke en zelfs een meisjesachtige lay-out. De happy booster valt meteen op door zijn schattige hartjes en roze omkadering.


Helaas had mijn computer het begeven bij het maken van de eerste productfoto's. Hierdoor kan je roze vegen zien in het product, want de 'cleane-swatch-foto's' had ik niet meer. Maar hierdoor kon ik wel andere dingen opmerken die enkel op lange termijn tevoorschijn zouden komen. De overspray waar de verschillende hartjes een kleur krijgen, is heel mooi, maar helaas blijft deze niet eeuwig. Het is een overspray die ietwast zwak gepigmenteerd is. Een mooi voorbeeld: het hartje links onderaan was ook donker gekleurd, maar na enkele keren werd deze roze.


Onder de blush zit een spiegel met een borsteltje. Een super schattig borsteltje met roze en rood. Toch blijf ik mijn Zoeva blush kwast gebruiken, want het borsteltje in de blush is iets te hard naar mijn mening. Het voelt ook stroef aan en kan het vergelijken met het gevoel van hooi. Natuurlijk niet zo hard als hooi, maar het ging die kant op.
Ik swatchte de volledige blush, maar zoals je ziet zijn deze overspray's niet heel erg gepigmenteerd. De laatste swatch is wel heel gepigmenteerd en dit is de kleur die je krijgt als je alle kleuren met elkaar mengt. Best een goed gepigmenteerd goedje met een lekkere licht geparfumeerde geur. Het ruikt zelfs een beetje aan de zoete nivea-geur kant. Mocht deze kleur je niet bekoren zijn er nog meer blushes in de happy booster blush lijn die je misschien meer aanspreken. [link]


Doordat mijn huid een koele ondertoon heeft komt deze blush goed tot zijn recht. Hij warmt mijn gezicht een stukje op en ik zie er -wees eerlijk- heel wat gezonder uit met deze blush.


Grappig is dat deze blush plantenextracten bevat zodat je een geluksgevoel krijgt, want het heeft hetzelfde effect als endorfines. Misschien wel een te grote belofte, maar stiekem maakt deze blush mij wel blij. Niet door de extracten, maar gewoon omdat ik hem mooi vind.

Physicians formula happy booster blush in Rose | Lookiss - €16,95

Het nieuws
Na Lookiss Leuven opent er een nieuwe winkel. Deze keer niet in Vlaanderen, maar in Wallonië, Rocourt, in het shopping centrum Cora. Daar kan je nu ook terecht voor 60m² beautyshop plezier. tot 19/7/14 krijg je 20% op al hun producten. Misschien een startsein dat er nog veel meer Lookiss winkels gaan openen in België? Ik hoop het alvast.

Waar wil jij dat de volgende Lookiss opent?