Dankzij een lieve bezoekster kwam ik te weten dat Elfi de Bruyn langs kwam bij Byttebier Kortrijk, gelegen in mijn hometown. Omdat het quasi naast mijn deur plaats vond, had ik geen excuus om niet te gaan en daarbij... voor nagels en beauty is er altijd tijd. Nail-addict Bianca (Misslanghaar) kwam ook gezellig mee!Buiten stond er een gezellige vintage caravan met stoeltjes en tafels om er een coktail te drinken. Helaas was het tegen de tijd dat we buiten stapten iets te fris, dus hebben we daar geen gebruik van gemaakt. Toch een leuk extraatje bij Flamingle. Te enthousiast liepen we de caravan voorbij om tot bij de nagellak te komen. Daarnaast mocht Bianca ook niet te laat komen voor haar nail-art afspraak.
Nagellak proberen tijdens het wachten. Iets wat ze in elke wachtzaal moeten invoeren.

Wat een nagellak walhalla! Bezoekers mochten er alle nagellakjes uitproberen die ze maar wilden. Velen probeerden een nagellakje, boenden het weer weg en probeerden vrolijk een ander uit. Intussen kon je deze Yes Love nagellak ook kopen (en daar maakte ik ook gebruik van). Bianca koos voor twee donkerblauwe kleurtjes waar Elfi een bijzondere nail-art voor bedacht.
Vijlen, basecoat, 2 kleurlagen, glitterlakjes, dotting tools, stiftjes ... later was dit het resultaat:Een leuke extra suprise is dat Sleek, BeautyUK, Realtechniques, NYX, Durance ... ook in Byttebier verkocht wordt. Deze producten zijn wel iets duurder dan je ze online zou kopen, maar volop testen kan dan weer wel. Mocht je er op bezoek gaan mag je altijd vragen naar Sofie (MsAprilfish), ook een beautyblogster.


Natuurlijk was het boek van Elfi de bruyn er ook te vinden. Heel snel uit verkocht, weliswaar, want je kon het laten tekenen. Zelf heb ik het boek niet gekocht omdat ik het geleend heb bij de bib en zo ook gelezen heb. Misschien dat ik wel voor het tweede boek ga dat op 9 september 2014 verkocht wordt. Voor een interview met sneak peeks over het tweede boek verwijs ik je door naar volgend artikel.
Zeer fijn om Elfi de Bruyn, Sofie en bezoekers te ontmoeten! Een geslaagd dagje dat nog eens opnieuw moet gebeuren, niet Bianca? Een kleine shoplog volgt, dus stay tuned!

Byttebier | Jozef Vandaleplein 7, 8500 Kortrijk

Wist jij dat al deze merken te koop waren in Kortrijk?