Vandaag nemen we twee verschillende soorten valse nagels onder de loep. Beide nagels zijn van elegant touch maar toch zijn er duidelijke verschillen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het de eerste maal is dat ik valse nagels aanbreng bij mezelf, maar dat is net zo leuk aan deze review. Ook beginners zouden dit makkelijk moeten kunnen, let's go!
Elegant touch press-on nails: Polished coral
Wanneer je het pakketje open maakt, krijg je meteen al een zich op wat er je te wachten staat. Het wijst zichzelf erg goed uit.

Wat vind je hierin allemaal terug: 
 De uitleg waar alle stappen duidelijk worden uitgelegd. Je kan dit in verschillende talen terug vinden waarvan ook Nederlands.
 Zelfklevende opzetstukjes voor de nagels. Er zitten er genoeg in om twee malen de nagels te gebruiken.
 De nagels in allemaal verschillende formaten. 
 Een vijltje


Hier kan je zien dat de nagels voorzien zijn van een opzetstukjes. Het aanbrengen was even zoeken maar eenmaal begonnen ging het vlot. Zo bracht ik het aan:

1. Eerst bracht ik de zelfklevende opzetstukjes aan op mijn nagels. Dit was al even wat oefenen om de juiste maat te vinden. Voor mijn pinkje waren alle stukjes te groot dus nam ik er de schaar bij. Dan konden we verder. Ik vond het wel zeer praktisch dat dit zelfklevend was en dat je het snel van het plastiek kon halen. Soms was het ook wat moeilijk om alles effen te kunnen leggen op je nagel.

2. Dan koos ik één nagel uit en ging ik opzoek naar het juiste nageltje. Soms was het wat wikken en wegen want er was niet altijd een exacte nagel die paste. Als ik niet echt de juiste grootte vond, nam ik een grotere en vijlde ik deze wat bij.

3. Hierna nam ik het beschermfolie van een nagel en paste ik de juiste nagel erop. Gelukkig dat het niet meteen super hard kleeft want wat heen en weer geschuif kon zeker geen kwaad. Dan vond ik de perfecte plaats zodat alles weg zat.

4. Wanneer je de juiste plaats gevonden hebt, hou je het best nog enkele seconden vast zodat het zich kan vast gehecht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het na een paar minuten al weer kwijt bent.Na al het zoeken en uittesten, was ik echt wel tevreden van het resultaat. Nooit gedacht dat dit kleurtje me ging staan. De nagels hechten zich goed vast en zijn stevig.

Tip!: vergeet op voorhand niet je nagels eerst eens grondig te reinigen zodat er geen vetlaagje op ligt. 

Elegant touch: Express press-on instant manicure. 
In dit pakketje zie je meteen dat er heel wat minder elementen in zitten dan bij de polished color. Dit komt dan ook doordat het een express-handeling is om de nagels aan te brengen. Toen ik de nagels zag, sprak de kleur mij meteen aan. Zelf heb ik in mijn kledij af en toe ook een klein detail in dit kleur. Ik was dus echt nieuwsgierig hoe het me zou staan. 


Hier waren de groottes  van de nagels zo goed als perfect. Dus vijlen was hier niet nodig. Iedere nagel is voorzien van lijm en een beschermfolie. Alles in één stuk! Het aanbrengen ging gemakkelijk. Eerst, net zoals hierboven, zoek je de juiste nagel en dan kan je meteen van start gaan. Wanneer je klaar bent, neem je het beschermfolie van de nagel en bevestig je het meteen op je eigen nagel. Je kan nog even de juiste positie zoeken en dan ben je klaar. Het gaat zeer vlot om beide handen te voorzien van de nagels.

Tip!: Begin eerst met de hand, die niet je schrijfhand is. Want wanneer je het beschermfolie nog moet aftrekken met de valse nagels er al aan, is dit niet meer zo praktisch.


Om een antwoord te geven op mijn eigen nieuwsgierigheid: ik was verzot op het kleurtje. Het stond me echt goed. Mijn handen zagen er meteen al wat groter uit door het effect.

Elegant touch press-on nails | +- €10
Elegant touch  instant seperate adhesive | +- €10

Welke manier trekt jou het meeste aan?