Personen die mijn op Instagram volgen zullen het wel opgemerkt hebben. Ik plaatste namelijk elke dag een nieuwe nail-art en bombardeerde afgelopen week met de hashtag #thedaisyweek. Mogelijk volgen er nog zo'n weken met bijvoorbeeld een ander onderwerp, maar voor nu blikken we even terug op de nail-art. Iets waar ik weinig ervaring mee heb, maar hopelijk niet minder leuk voor jullie is.


Maandag: Because diamonds are a girl best friend
Een diamanten nail-art beet de spits af. Of toch iets wat zich voordoet. Ik combineerde glitters met een matte lak om een diamantje te maken. Daarvoor maakte ik drie ruiten met een dotting tool in een zwarte kleur en deed er flakies over. Zo lijkt het alsof de diamant echt blinkt.

Essence nail effect jewels - Catrice flakies - Catrice holomania - Catrice alluring nights - Pupa gele kleur - dotting tool

Dinsdag: Couting sheep
Deze nail-art is zo simpel te maken, maar oh zo leuk om naar te kijken. Ik dacht aan het schaapjes tellen voor het slapen gaan en maakte een dromerige achtergrond gecombineerd met een O.P.I. sheer tint. Daarnaast heb ik ook een simpele galaxy nail gemaakt die dan staat voor de nacht. Slaapwel!

Only you that's my rule - O.P.I. sheer tint - Catrice alluring nights - Essence quick dry - Essence effect nail polish - Flormar glitter - dotting tool  - watjes

Woensdag: Prepare yourself, autumn is coming (now!)
Ik wilde iets doen met de herfstkleurtjes, want de kleurtjes in het bos zorgen voor dat tikkeltje sfeer. Ik nam al mijn gele, rode, bruine ... lakjes bij elkaar en begon eraan. Toch ben ik het minst tevreden van de uitkomst. De volgende keer probeer ik een zwarte lak voor het takje. Het geheel mist ook iets... wist ik maar wat.

Pupa gele kleur -  Essie roarrrange - Catrice clay-ton my hero - Sinful colors spring flower - Catrice caramé - dotting tool - zelfgemaakte nail-art penseel

Donderdag: Nagels om af te stoffen
Leuk aan nail-art is dat je alles kunt proberen. Zo nam ik enkele stofjes en probeerde ik het uit. De stofjes bleven verrassend goed kleven en zorgden ook nog eens voor een leuk effect. Natuurlijk matchte ik de basislaag met het stofje en werkte ik af met een topcoat zodat alles beter bleef zitten. De volgende keer kleef ik al mijn nagels gewoon vol met stofjes!


Essence top coat - Catrice lovely sinner - Essence effect nail polish - Essie style hunter - Pupa in gele kleur - dotting tool

Vrijdag: Kippenvel om griezels
Aan de nail-art op vrijdag had ik het meeste plezier. Ik kon de griezeligste en vieste dingen maken. Tegelijk hoefde ik niks netjes te doen, want als ik wat uitschoot, maakte dat het alleen nog maar enger. Zo maakte ik een beschimmelde vinger (tweede vinger van links), een monster en spinnenweb op mijn nagels. Lekker creepy!


Essence nail art liner - MAX zwarte lak - Faby sugarful - Essie roarrrange - Flormar GL05 - Faby top coat - dotting tool - watjes

Zaterdag: RijbeWIJS
Overduidelijk haalde ik de inspiratie uit het (nog niet!) behalen van mijn rijbewijs. Het loopt niet van een leien dakje, maar ik wil het zo graag hebben. Misschien dat deze nail-art wat geluk brengt? Deze auto's gaan alvast in volle ornaat met de nodige TUUT en VROEM de weg op.


Essie style hunter - Pupa in gele kleur - Catrice alluring nights - Catrice shopping day at bluemingdale - Faby mint bubbles - dotting tool - pen - stukje papier - schaar

Zondag: Next to Pearly beach
En toen was het helaas al de laatste dag van de nail-art week. Die moest sp(l)etterend worden afgesloten met een over-the-top nail-art. Ik nam er oude kraaltjes bij in een zee-thema waardoor pearl beach geboren werd. Een tof effect voor bij een feestje met beach thema misschien? Of een trouwfeest? Een beetje durf is nodig om hiermee rond te lopen.


Rimmel I lilac you - Catrice flakies - Faby top coat - Barry M marshmallow - Essence pixie dust

Welke nail-art vond je het leukst en welke het minst leuk? Mocht je tutorials willen zien, mag je dat zeker laten weten.