Heel vaak zit ik mijn stash op te ruimen. Dan geef ik weg wat ik niet meer nodig heb of smijt ik weg wat over tijd is. Zelf heb ik daar niet veel moeite mee, want ik wil een stash die ik degelijk gebruik en ik wil deze iet overvol laten stromen. Toch zijn er producten die ik inmens mooi vind, maar toch nooit gebruik. Ze liggen te blinken op ene ereplaats, maar om één of andere reden komt er geen neiging om deze te gebruiken.

Deze producten kan ik echt niet weggeven. Er zit een leuke achtergrond bij of ze zijn gewoon te moeilijk verkrijgbaar geworden. Het gaat vooral om budget producten, die ik een beter leventje bij een nieuw persoon kan geven, maar toch weer niet. "Mine!"

Essence fix & matte! - Een product dat ik lang geleden kocht om mijn gezicht te matteren. In het begin gebruikte ik dit product ook en vond ik het een heel fijn product, maar door mijn droge huid liet ik deze op de duur achterwege. Nu is het gewoon BB-cream en klaar. Zonde.
T. Leclerc -  Een duur merk dat ik toevallig via een tante mocht hebben. Deze bruine kleur staat mij, vind ik persoonlijk, echt prachtig. Telkens ik deze op heb denk ik: "Ja, ik wil!" Toch ben ik meer een paletten meisje, waar vaak alle kleuren in zitten voor een volledige look. Dan vergeet ik het dat ik deze mooie kleur in huis heb.
NYX i dream of st. Nevis - Of deze nog te koop weet ik niet, maar ik kon deze op de kop tikken tijdens een sale. Misschien kennen sommigen van jullie de overgang van NYX van webshops naar echte shops in Nederland. Webshops moesten daarbij zo snel mogelijk zich ontdoen van alle NYX producten. Dit palet was er onderdeel van en is een prachtig palet. Toch vergeet ik deze steeds!


Sleek blush in suede - Een blush die heel lang op mijn verlanglijstje stond en na een tripje Londen uiteindelijk in mijn winkelmandje is gevallen. Blushes, daarvan heb ik er het meeste in mijn stash, dus is het moeilijk om elke dag een nieuwe te gebruiken. Elke periode heb ik een nieuwe favoriet, maar ik hou zo van blushes, dat deze de kans niet gekregen heeft om favoriet te worden.
MUA cream blush - Cream blushes, het is even wennen. Als het snel moet gaan (en dat moet het meestal) dan werkt een poeder blush het snelst, dus krijgt ook deze de kans niet om zijn kunsten te tonen.
NYX round lipstick in summer love - Dit beloofde de mooiste nude lipstick te zijn en dat is hij ook. Door het niet zo lekkere smaakje gebruik ik deze amper, maar mooi is hij wel!


Welke producten vergeet jij soms?