Tanden heb je voor de rest van je leven en moet je dus dagelijks heel goed verzorgen. Liefst poets je twee keer per dag. Drie keer is nog beter. Ook een goede tandpasta is essentieel, dus testte ik deze nieuwe versie van Oral-B uit waarvan zangeres Shakira het gezicht is. Wie weet krijgen we even witte tanden als zij door dit product?

Tandpasta is een speciale zeep voor de tanden. Het is niet de bedoeling om een dikke kwab te gebruiken. Een klein beetje uit de tube halen is voldoende voor een grondige poetsbeurt. Bij tandpasta geldt niet: "hoe meer zeep hoe beter". Ook hier is minder, meer!

Wat Oral-B zegt
 Verwijdert tot 90% van de oppervlakkige verkleuringen in 7 dagen
 onmiddellijke glanzende tanden
 onthult jouw parelwitte glimlach

"Probeer Oral-B 3DWhite Luxe Glans en Glamour tandpasta. Een tandpasta die verder gaat dan uw glimlach om u te laten stralen. De unieke combinatie van duale silica- en glanstechnologie verwijdert tot 90% van de verkleuringen op het tandoppervlak in 5 dagen en laat een natuurlijk glanzend laagje achter na de eerst poetsbeurt voor wittere, glanzende en gezonde tanden."


De kleur van de tandpasta is wit en tegelijk doorzichtig. Vergelijk het met een dikke mist. Een mint-achtige smaak, maar tegelijk ook heel licht aanwezig. Achteraf blijft dat frisse mintig frisse gevoel achter. De tanden voelen ook glad aan. Op lange termijn belooft het product wittere tanden te zorgen, maar daar heb ik niet veel van opgemerkt. Verwacht dus zeker geen mirakeltjes, maar kleine stapjes die een klein beetje helpen. Frisse tandjes, dat wel.


Kruidenierszaken
Oral-B 3D White luxe - (+-) € 4,49-


Poets jij dagelijks je tanden?