Er zijn zo van die producten waar je helemaal blij van wordt door er alleen maar naar te kijken. Het blush palette van Eyes lips face is er zo eentje. Deze zou makkelijk bij het schap van bijvoorbeeld NARS kunnen liggen zonder dat iemand er moeilijk over doet. Enkel is dit een goedkope variant. Het plaatje is mooi, maar natuurlijk moet het cosmetic product kwalitatief zijn om helemaal compleet te zijn.


Het blush palette is verkrijgbaar in twee kleuren: light en dark. Als echte bleekscheet ging ik voor de light versie, omdat ik bang was dat de kleuren te donker gingen zijn voor mij. Misschien een brave keuze, maar voor mijn huidtype passen de kleuren in het light palette heel goed.

De verpakking is best luxueus voor de kleine prijs die je voor alles betaalt. Het product zit in een zwarte licht kartonnen doos met het product vooraan gedrukt. Achteraan staat nog korte informatie, maar over het algemeen erg basic met niet teveel frulletjes. Het palette in de doos is een vierkant van ongeveer 10 op 10 cm. Elke aparte blush weegt 4 gram.


Het palette zelf is mat zwart en heeft een klein logo aan de onderkant. Als je het omdraait zie je glanzende vierkanten. Dat is natuurlijk niet voor de schijn -badum tss. Het is mogelijk om de blushes eruit te halen door hard te duwen op de vierkanten. Omdat het duwen echt hard moet gebeuren, had ik niet de durf om goed door te duwen en uit schrik dat ik een blush zou breken heb ik het zo gelaten. Misschien dat er meer beauty's zijn met een grote avontuur-vibe.


De kleuren in het palette hebben geen afzonderlijke namen.


Wat een pigment. Vaak is het zo dat goedkopere blushes heel wat poeder loslaten of korrelig zijn, maar deze heeft dat niet. Een stevige blush die voor mijn part zelf in een visagiste kit past. Doordat de kleuren erg gepigmenteerd zijn, is het nodig om er heel voorzichtig mee om te springen. Goed blenden en less is more! Aanbrengen doe je uiteraard met degelijke make-up kwasten. Zo weet ik door ervaring dat het merk heel fijne soorten in de Studio lijn aanbiedt.


Blush palette (studio lijn) - €6,80-