Niets is vervelender dan vieze geurtjes onder de oksels. Zelf ben ik gezegend (even hout vasthouden) en zweet weinig. Toch hou ik graag deo bij de hand, want je weet maar nooit als de zon te fel gaat schijnen en er -ahum- zwemvijvers ontstaan. Een grote bus kan probleemloos in de handtas, maar het is nog leuker als er een pocket versie meegaat. Kan je de overige plaats gebruiken voor een andere gadgets zoals een coole zonnebril, nietwaar?

Elke deodorant heeft een draaidop. Het is nodig om deze eerst juist te zetten zodat je kan spuiten. Goed, want mocht er iets in de handtas tegen de fles duwen, heeft hij niet de kans om los in je tas te spuiten. De deo's zijn ongeveer 12 cm lang en bevatten 100ml product. Dat is een toegelaten hoeveelheid voor in de handbagage tijdens een vliegreis. In totaal is er keuze uit vier verschillende pocket deo's met verschillende functies:

Anti-Vlekken Invisible for Black & White Clear - Deze vermijdt vlekken op zwarte kleding en vermindert gele vlekken op witte kleding.

Frisheid Fresh Natural - Deze ruikt naar de oorspronkelijke Nivea geur die je in de blauwe potten krijgt. Zelf ondervond ik dat ik de geur de hele dag bleef meedragen.

Verzorging Pearl & Beauty - Door de parel extracten in dit product blijven de oksels zacht. Deze kan je gerust opspuiten na ontharing om de huid niet te verstoren. 

Maximale bescherming Stress Protect - bescherming voor tijdens stresserende situaties.


Altijd leuk om compacte producten in de handtas te hebben. Op de verpakking staat dat de deo 48 uur zou meegaan, maar bij mij was dat niet het geval. Een hele werkdag en enkele uurtjes achterna, dat houdt hij wel vol. Omdat het zo compact is, is het wel makkelijk om deze opnieuw aan te brengen. Persoonlijk zou ik nog heel graag de Stress Protect deo willen uitproberen om te bekijken of deze echt werkt. Misschien iets om toe te voegen aan het verlanglijstje?

Drogisterij, supermarkt ...
Nivea Deo POCKET (100ml) - € 1,99-