Geluk zit héél soms in een parfumflesje. Annayake gaf haar nieuwste jonge parfum deze naam en bestaat voor mannen en vrouwen. Jong omdat het bestaat uit felle kleuren, een jonge uitstraling en een hippe Japanse Kanji die geluk betekent.


Even mijn liefde voor extreem zoete geuren aan de kant schuiven en dit fruitige- en frisse geurtje onder handen nemen. De verpakking van het product is strak en heeft dezelfde kleuren die we op het flesje terug vinden. Roze voor de vrouwen en appelblauwzeergroen (?) voor de mannen. Ik vind het wel stiekem leuk dat ik hetzelfde flesje als mijn vriend kan gebruiken. Bij een melige dag is het perfect om de parfums even te laten matchen.


For her - Een fris, muskus-achtig en fruitig geurtje die een tijdje in je neus blijft zitten na het opbrengen. De geur is zo intens dat je jezelf tot ongeveer 5 uur verder blijft ruiken. Best een sensueel geurtje als je het mij vraagt. Niet zo heel erg, want het geurtje is erg lekker. Het is zo eentje waar je enkele complimentjes voor krijgt. Deze geur zou ik opdoen op een alledaagse basis, maar het past ook perfect bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek.

Top: Granaatappel, Yuzu
Hart: Pioenroos, Magnolia, Lotus
Basis: Amber, Musk


Toen ik mijn vriend dit parfum voorschotelde, besloot hij het te dopen onder de naam 'Almenakje'. Toch begon hij het 'Almenakje' achter mijn rug op dagelijkse basis te gebruiken. Niet slecht voor een jongen die normaal enkel deodorant sprayt, he? Volgens mij is dat het bewijs dat dit parfum ideaal is voor mannen: houtachtig fris, maar toch gelijk mannelijk sensueel. Dit geurtje blijft wel iets langer zitten dan de vrouwelijke variant naar mijn mening. Hij smelt ook als ik weer vertel dat hij ontzettend lekker ruikt.

Top: Grapefruit, Munt, Rode appel
Hart: Cederhout
Basis: Witte Musk, Sandelhout


Twee prachtige nieuwe parfums in de collectie die toch wel een extra sprankeltje geluk geven. Het is ook een leuke afwisseling tussen mijn vele zoete geuren. Een mooie zet van Annayake om zich te richten op het jongere publiek. Ik kijk alvast uit naar het volgende exemplaar in hun collectie.


Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Lees meer op de advertentie pagina.