En de verslaving gaat voort. Met de franse grens vlakbij de deur kunnen we die af en toe oversteken om spullen te halen. Auchan voor de goedkope cola, Rijsel voor Sephora en nu ook Calais voor Disney Store. 

Ik had al enkele Tsum-tsums in de verzameling die makkelijk te koop zijn bij Dreamland. Hun assortiment verandert geregeld, dus ga ik er af en toe een kijkje nemen. Toch maken de limited editions -voor de serieuze verzamelaar- het waard om te jagen. Zo kon ik twee tsum-tsums vast krijgen van de Aladdin collectie. Ik koos voor Aladdin en Genie. Helaas waren Jasmine en Rajah uitverkocht - Sadface. Uit de collectie van Sneeuwwitje koos ik Sneeuwwitje zelf en haar Grumpy compagnon.

Er komen heel wat leuke limited editions aan waar ik erg naar uitkijk. Vraag mij nu al af welk volgend exemplaar ik nog ga scoren. Dat hoeft niet bij Disney Store zelf, maar kan ook online op de franse website die verzendt naar België.

Dreamland
Carrefour (grote winkels)
Disney Store
Tsum-tsum - €4,99 per stuk

Kende jij Tsum-tsums al?