Daar is ze weer met een hoesje... zeker weten! Ik vertelde al eerder dat ik helemaal los ging met het bestellen van hoesjes en deze is niet anders. Subtiele reclame maken tijdens het afgaan van events, het kan. Zeker als het logo van je blog op je gsm hoesje gedrukt staat.


De bestelling op B2C Telecom verliep heel makkelijk. Ik heb standaard enkele logo formaten op de computer staan, dus was het maar een kwestie van uitproberen welke het beste paste. Een kleine tip is om een foto te kiezen met een groot formaat, zodat er geen pixelated bedrukking ontstaat. Tijdens het verwerken van de foto vertelt de site automatisch of de kwaliteit van de foto passend is voor de bedrukking van het hoesje. Een drietal dagen later kwam mijn bestelling al aan in een kleine doos. Deze past perfect door de brievenbus.


In de kartonnen doos zit het hoesje in een plastic zak. Daarrond zit er bescherming waardoor je er zeker van mag zijn dat het product goed en wel aankomt. Verder zit er ook nog een flyer in die een kleine korting geeft. Voel je vrij om deze te gebruiken als je een bestelling plaatst.Het hoesje is netjes bedrukt en heeft een goede kwalitatieve indruk. Ook het siliconen materiaal waaruit het is gemaakt is anti fingerprint -wat klopt- en buigbaar. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan soft cases omdat deze makkelijk van de gsm gaan. Hard cases zijn een pak moeilijker om eraf te krijgen. Het ligt ook een stuk gezelliger in de hand.


De webshop biedt nog veel meer soorten cases aan met verschillende afwerkingen voor verschillende merken. Bij het verwerken kan je een preview in 3D van het hoesje bekijken. In de toekomst wil ik ook nog een case met een leuke foto, maar momenteel is geen enkel foto exemplaar goed genoeg om mee rond te lopen. Dat komt nog wel en intussen kan ik genieten van deze case met mijn logo. "Mijn blognaam? Dresses and Daisies natuurlijk!"

B2ctelecom
Apple phone 6 Anti Fingerprint case - €14,95 (+verzending)