Volgend product staat al een tijdje in de verzorgingskast en gebruik ik om mijn gezicht een extra boost te geven. Ik testte enkele producten uit van de Oils of Life collectie, maar één product stak er met kop en staart bovenuit. Gezien (bijna) iedereen de collectie reviewde, spits ik mij enkel op de Revitalizing Facial Oil. It's not a miracle... but it's close. Dat is toch wat The Body Shop ervan zegt, dus ik misschien ook?


In de toekomst zal The Body shop meer van dit soort verpakkingen maken. Volgend jaar zal een groot deel van het assortiment dit nieuwe jasje krijgen. Laten we zeggen dat de spits afgebeten wordt door de Oils of Life lijn. Toch een staaltje luxe.


De eerste ontmoeting was nogal sceptisch. Als je zoveel uitprobeert is het soms moeilijk om de moed hoog te houden als het om voeden van de huid gaat - ik wil immers niet te vroeg verrimpeld door het leven gaan. Een analyse van mijn huid toonde aan dat het kurkdroog, flinterdun en gevoelig is. Je zou voor minder 's avonds als een gek een dikke crème smeren. Het verschil met een olie is dat ze de huid extra soepel maken en doen stralen. Het trekt ook snel in (droge) huidjes, maar niet zo snel als een gewone lichte crème zou doen.

De olie voelt erg zacht en -tot mijn verbazing- absoluut niet vettig. Met een drietal druppeltjes masseerde en drukte ik de olie in mijn gezicht. Het gamma Oils of Life bevat ook een handige Twin Ball Revitalizing Facial Massager, maar die gebruikte ik persoonlijk niet bij te weinig tijd. Bij 'meer tijd' kwam de massage roller uiteraard wel naar boven. Heel handig bij een opgeblazen gezicht early in the mornin'. Het gaf een gevoed en stralend huidje als resultaat. 


Dit is nu al een serieuze holy grail en ik denk dat het tijdens de wintermaanden een holy moly grail wordt. Dit product wordt niet enkel gebruikt voor personen met een droge huid, maar is voor alle huidtypes te doen. Geen wondermiddeltje zoals een anti-rimpelcrème, vermindert geen puistjes, maar zorgt ervoor dat je gaat stralen. 

The Body Shop 
Oils of Life – intensely revitalising facial oil 30ml, €35,00