Afgelopen donderdag was ik te gast bij het Ici Paris XL event. Dat betekent voor jullie dat er veel nieuwtjes jullie kant op komen. Geen overrompeling aan informatie, maar vooral veel foto's met Liu-Jo, Be Creative, Clarisonic, Philips, Le Couvent Des Minimes, Reload, Qiriness en By Terry.Lui-Jo
Een geurtje dat volgens mij goed onder de kerstboom past. De geur geeft een golf van limoen, viooltjesblad en kardemom. Het hart bevat lelietjes-van-dalen, jasmijn en crèmige vijgen en de basis heeft vanille en muskus, sandelhout. Te koop in hoeveelheden van 30, 50 en 75 ml.

Philips


CLARISONIC
Clarisonic een bestseller geworden onder de cosmeticamerken. Wat het Clarisonic borsteltje uniek maakt is zijn sonische micromassage technologie. Het werkt als volgt: Het borsteltje zelf draait niet rond, maar maakt 300 oscillerende bewegingen per seconde – dat wil zeggen, 300 heen-en-weergaande microbewegingen, een beweging die voor het blote oog bijna onzichtbaar is. Het borsteltje werkt als een zachte massage waarbij geen millimeter weefsel wordt verplaatst.


Le Couvent Des Minimes
Dankzij het originele recept hydrateert, beschermt en kalmeert dit verzorgingsproduct de gevoelige huid. Het is perfect voor dagelijks gebruik of wanneer de huid veel te verduren heeft. Het maakt de huid onmiddellijk soepel en glad. Geschikt voor gevoelige huidtypes en daarom ook geschikt voor het zachte babyhuidje. De huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en krijgt een heerlijke, delicaat geparfumeerde geur.Doordat ze getest werden onder toezicht van een dermatoloog en kinderarts zijn ze ook goed te gebruiken voor kinderen.


Reload
Het hart van het nieuwe concept is de reload navulbare en personaliseerbare mini-spray. Met een capaciteit van 5ml (toegelaten in vliegtuig), maakt het mogelijk om zijn geur overal mee te nemen, maar ook om nieuwe geuren te ontdekken dankzij een collectie van vullingen van bekende parfums.Ici Paris XL kwasten
De accessoirelijn krijgt na 5 jaar een grondige upgrade, waarbij rekening werd gehouden met de expertise van het ICI PARIS XL adviesteam, maar ook met suggesties van onze klanten. Niet alleen de kwaliteit van de accessoires, maar ook de look ’n feel ervan kreeg een boost. Verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf eind januari, online en in de winkels.

Only you

Be Creative: Be dazzling – spring summer collection.


By Terry
Als BY TERRY aan make-up denkt, denkt ze eerst aan luxe. Haar visie van de luxe is op prestatie, eenvoudigheid, verfijndheid, eerlijkheid, plezier en emotie gebaseerd. Deze producten zijn gebaseerd op het rozenextract.


Qiriness
Aan de basis van de verzorgingsproducten Qiriness, zorgt de E.O.S. samenstelling (Energie, Oxygène = Zuurstof en Sereniteit) ervoor dat het metabolisme van de huid geactiveerd wordt en u optimaal geniet van de voordelen van de Qiriness verzorging.

Welk merk trekt jou het meeste aan?