Je kan er niet meer naast kijken. De flirting iPhone covers van Chiara Ferragni zijn de laatste hype. Voor een DIY lover is het toch leuker om de handen uit de mouwen te steken en er zelf eentje te maken, dan om  heel wat geld neer te tellen voor iets wat iedereen al heeft. Ik besloot een eigen twist aan de flirting case te geven met een tof resultaat als gevolg. Een easy peasy DIY met de nodige GLITTER!


Benodigdheden
Lege iPhone cover (Te vinden bij Action)
Zilveren verf
Glitter nagellak
Zwarte nagellak
Wattenstaafje
Tandenstoker
Tape

Tip: Zet voor je begint het raam open en zorg ervoor dat de kamer tijdens het DIY'en goed verlucht wordt.

Stap 1: Tape je cover af. Je kan ervoor kiezen om dat niet te doen en het hele hoesje te lakken.

Stap 2: Leg een licht laagje zilveren verf als basis op de cover. Laat drogen.

Stap 3: Kras de ogen in de verf met een tandenstoker. Je kan zelf kiezen hoe de ogen eruit zien. Mocht dit mislukken kan je steeds een licht laagje zilveren verf aanbrengen. Dit kan je doen tot de ogen mooi uitkomen zoals je zelf wilt.

Stap 4: Gebruik het wattenstaafje en de zwarte nagellak om de ogen op de case te verven.


Stap 5: Begin met een laagje glitterlak en laat drogen. Herhaal tot je genoeg glitter hebt - Dit kan een tijdje duren want... tja... nooit genoeg glitter. Door de vele glitter kan het zijn dat de ogen deels verdwenen zijn. Je kan er opnieuw over gaan met de zwarte lak en het wattenstaafje.

Stap 6: Laat een aantal dagen en nachten drogen. Zo verdwijnt de vieze nagellak geur. Als alles goed droog is mag je de tape ook verwijderen.

Stap 7: Klaar! Jij bent alvast verzekerd van de tofste selfies!


Wat vind jij van de Flirting iPhone Case hype?