Ik vind het heerlijk om af en toe voor het slapengaan te scrollen door inspirerende quotes. Ik liep al lang met het idee om een DIY in elkaar te steken met een leuke quote en kreeg toen mijn oude laptop in de gaten. Het zou helemaal net erg zijn om die saaie achterkant vrolijk te beplakken, hé?


Ik had al snel een leuke quote te pakken door op google “inspiring quotes” in te typen. Eerlijk gezegd heb ik geen enkel idee waar mijn quote vandaan komt en van welke film het afkomstig zou zijn. Gezien onderaan de quote Walt Disney staat, lijkt het mij redelijk om aan hen de erkenning te geven. Als grote Disney fan kijk ik nu al uit naar de film Finding Dory & Alice Through the looking glass!
Benodigdheden
Een leuke quote 
Plaktape 
Schaar 
Breekmes 
Potlood 

Stap 1: zoek een leuke quote 

Stap 2: druk de quote af (hoeft niet in kleur)


Stap 3: Knip een stukje plaktape uit dat even groot is als de quote


Stap 4: Ga met een potlood of een balpen over de quote. Hierdoor druk je de tekst door op de tape.


Stap 5: Neem een breekmes en snijd de tekst uit. Hier en daar kan je een schaar gebruiken. Voor de Walt Disney credits knipte ik uit de losse pols.


Stap 6: Schik de quote tot je hem mooi vindt


Stap 7: Plak de quote op de achterkant van je computer, tablet, gsm...


Stap 8: Versier met de overgebleven tape. Zelf maakte ik wat sterretjes (a.k.a. fairydust) en deed het DELL logo dienst als Mickey Mouse.


Wat is jouw favoriete quote?