Uitgenodigd worden voor een momentje vol beauty en verzorgingsinfo? Heel graag! Ik noteerde kort de nieuwigheden en nam tal van foto's op de beautydag in Antwerpen.


L'Occitane
Twee nieuwigheden in het assortiment zijn de Refreshing mist en relaxing hand and foot balm. De mist kan je gebruiken om een kamer frisser te doen ruiken, maar kan je gerust ook op je bedlinnen sprayen. Een tip hierbij is om je linnen in te sprayen voordat je ze in de droogkast doet. Daar gaan ze heerlijk van geuren. De Balm is ideaal op de voeten en handen 's avonds mee in te smeren, gezien het om een dikke crème gaat.

Melvita
Melvita is een frans merk dat natuurlijke en biologische cosmetica zorgt. De drie voornaamste ingrediënten zijn: plantaardige oliën, bloemenwater en honing.
Herpotherm en Bite Away
De Herpotherm is vooral goed nieuws voor personen die regelmatig last hebben van koortsblaasjes. Door het apparaat tegen de blaas te houden, als je hem voelt opkomen, zorgt ervoor dat hij niet ontstaat. De Bite Away zorgt er op zijn beurt voor dat de zwelling, pijn en jeuk verdwijnt bij insectensteken en -beten.Dou My Hands
Dou My Hands is de naam van een gloednieuwe hygiënische handspray. Dit compact design flesje is van Belgische makelij.  Makkelijk doseerbaar en verkrijgbaar in drie kleuren/geuren.


Marie-Stella-Maris (care for water)
Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestylemerk dat zich inzet om wereldwijd toegang tot schoon drinkwater te vergroten. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zet het merk zich in om een bijdrage te leveren. 


 

Weleda
Weleda maakt er haar missie van om de natuur terug te brengen. Daarom gebruiken ze uitsluitend natuurliijke ingrediënten. Nieuwigheden zijn: regeneratie Olie in verschillende geuren, Sport Bad (Arnica), Sport Gel (Arnica) en Sport Massage (Arnica).Nina Ricci
 De Luna geur krijgt er een vriendin bij. Deze geur is meer sensueel dan de eerste Nina geur. Denk aan caramel en zoetigheden.


Jean Paul Gauthier
De alombekende flesjes van Jean Paul Gauthier kregen er een verfriste en verjongde versie bij. Het is de originele geur, maar dan in een moderner jasje. Ook de parfumfles ziet er een stuk jonger uit. Hetzelfde geldt voor de vrouwelijke versie.


Paco Rabanne
De chique gouden kleur van de Paco Rabanne krijgt er een nieuwe versie bij. Deze draait nog steeds om glamour, maar op een dagelijkser pitje. De flesjes kregen ook geen gouden, maar een bronzen kleur. 

Comfort zone
Beautycenter Square 59 opent de deuren en kiest bij de opening voor de producten van comfort zone. Het merk zag het daglicht in 1996 en ontwikkelt/produceert al haar producten in Parma. Tijdens de productie gebruiken ze 100% hernieuwbare energie. Dat is terug te zien op de verpakkingen. De focus staat op de huid, wetenschap is hun gids en de ziel zorgt voor uniekheid.


MAC Cosmetics
Een cosmetica merk dat heel vaak bijzondere collecties op de markt brengt. Ik mocht nog heel weinig tonen over de aankomende collecties -helaas-, maar ik kan wel zeggen dat ze de moeite zijn! Van de deze collecties mocht ik wel al wat laten zien: Mac x Chris Chang, Brooke Candy en Tendertalk.

Over welke nieuwtjes willen jullie meer weten?