Er zijn heel wat steden die hun eigen bloggers promoten en trots zijn op wat ze hebben bereikt. Zo zag ik laatst dat een stad haar meest bekende exemplaren liet samenkomen om ze daarna te presenteren in de stadskrant. Ik kan het alleen maar toejuichen en vind persoonlijk dat mijn eigen stad Kortrijk ook heel wat bloggerstalent bezit. Daarom doe ik ze graag voor jullie uit de doeken.

Hannes Coudenys
Hannes vinden we terug op meerdere platformen. Zo bezit hij Social Club, Ugly Belgian Houses (bestaat intussen in boekvorm), Like My Ride, enzovoort. Zelf begon ik Hannes vooral te volgen door zijn wekelijkse vlogs. Daar filmt hij 'het leven zoals het is' en zet hij zijn zoontje Rae helemaal in de verf. Neem het van mij aan: als schattigheid een gezichtje zou hebben, zou het vast dat van Rae zijn. Voor Kortrijkzanen is het leuk om stad eens vanuit een andere hoek te zien en meteen ook nieuwe plekjes te ontdekken. - YouTube bloody horny crew

Stephanista
Fashion lovers kunnen hun hart verliezen bij Stephanie. Het was pas vanaf een ontmoeting bij een evenement dat we doorhadden dat we eigenlijk maar vijf minuten van elkaar weg woonden. Naast haar blog is ze account Executive in marketing and advertising, social media consultant en color and style consultant. Haar ervaring komt duidelijk goed van pas in haar bloghobby. - Blog stephanista

The Fashion Panda
Ambra leerde ik kennen voor ze naar Kortrijk verhuisde - Welkom in onze stad (ééé)! Op haar blog kan je haar geregeld in de nieuwste outfits vinden. Met een draagbare stijl, die op de laatste trends ingaan, kan ze veel personen strikken met dezelfde liefde voor kledij. - Blog the fashion panda

MsAprilFish
De naam Byttebier doet twee belletjes rinkelen: je kan in hun shop interieur- en cadeauspulletjes vinden en Schepen van stad Kortrijk. Maar wisten jullie dat dochter Sofie ook blogt? Ze deelt er vooral haar liefde voor beauty en fashion, maar geeft ook tips voor een gezonder leven, reizen, minimalisme en interieur. Op haar YouTube kanaal is ze altijd in voor een gezellige babbel. - Blog msaprilfish

Dresses and Daisies
Wat een schaamteloze zelfpromotie hier. Mijn lezers zullen weten dat ik naast beauty- en lifestyle blogger ook kleuterjuf ben. Dat betekent dat ik het tot in de late uurtjes bloggen moet combineren met een fulltime job. Het is een beetje het beste van beide wereldjes. Zo mag ik producten uitproberen, kan ik fotograferen, mijn mening delen met de wereld en intussen kinderen helpen groeien. Dat ik een schattige twist en mijn leerkracht zijnde in mijn blog draai, vinden personen alleen maar leuk. - Blog dresses and daisies

Nog personen met een talent voor bloggen afkomstig uit Kortrijk? 
Deel ze hieronder!