Morgen mogen we de papa's eindelijk in de bloemetjes (ofwel plantjes) zetten. Iedereen krijgt wel graag een pakketje toegestuurd, maar meestal denken we niet verder dan een gepersonaliseerde kaart, fles wijn of paar kousen. Er al eens aan gedacht om een plantje op te sturen, bijvoorbeeld?



Ik mocht al eerder producten uit de doeken doen van Greetz. Zo kreeg ik eerder een gepersonaliseerde ballon (waarmee ik zo blij was als een kind) en een bos bloemen in bijzonder voor mijn moeder. De bestelling en levering gebeurde zoals de voorgaande keren. Ik koos mijn producten uit, gaf het adres in en de dag erna stonden de grote dozen al voor de deur. Surprise effect, hallo! Ik koos een sierlijke varen en pioenrozen uit, maar er is nog een ruimere keuze met hippe leatherbags tot airplants (hangende plantjes). Voor elke papa is er duidelijk wat te vinden, dus ook voor diegene die van boeketten houden. Zo is er bij mij thuis altijd wel een boeket aanwezig, dus waren de Pioenrozen niet verkeerd gekozen.


 Sierlijke varen



 Pioenrozen

Intussen staan beide bestellingen al te pronken op de schouw. Het is mogelijk om een gepersonaliseerde kaart aan de bestelling toe te voegen, maar dat heb ik zelf niet gedaan. De bestelling gebeurt vlot, makkelijk en ik ben erg te spreken over de vlotte levering. Intussen is het ideaal om tussen de drukte toch een cadeautje te kunnen zorgen. Zo kan je de leverdatum gericht kiezen om het op de juiste datum aan te laten komen. Zo kan je personen ook voor hun verjaardag, bijzonder feest, enzovoort verrassen. En zoals ik in voorgaande artikels al vertelde over Greetz: "Het is vooral leuk om iets te geven en iemand gelukkig te maken!"


Sierlijke varen - € 17,95-
Boeket Pioenrozen - € 12,00-