Lingerie heeft zo haar voor- en nadelen. Natuurlijk is het super fijn om met een prachtig setje de deur uit te wandelen, maar vaak is het mooiste exemplaar ook het meest oncomfortabele - en dat terwijl eigenlijk niemand het ziet. Zo is er bijvoorbeeld druk bij de beugels waardoor je de hele dag gestoord kan worden. Gedaan met die handel sinds ik bralettes heb ontdekt.


Wist je dat 7 op de 10 vrouwen een verkeerde beha maat draagt?

Er bestaan honderden soorten beha's, maar wat het vooral moet doen is goed aansluiten en comfortabel aanvoelen. Zo is het niet slecht om af en toe een lingeriezaak te bezoeken en alles nog eens op te laten meten. Mogelijk veranderen de borsten door een zwangerschap, veroudering, hormonen, enzovoort. Zelf zocht ik naar een exemplaar die comfortabel zat, lief was en kant bevatte. Bij een bezoekje aan H&M vond ik tot mijn verbazing precies wat ik zocht. Bijzonder aan deze bralettes is dat ze bestaan in maat XS, S, M en L, dus geen cupmaat bevatten. Ze hebben ook geen sluiting aan de achterkant die kan storen bij bijvoorbeeld de leuning van een stoel.


Hopelijk heb ik met deze mini tip een paar van jullie kunnen helpen. Een goede BH kost meteen wat geld en heel wat personen hebben niet altijd de mogelijkheid om dat geld uit te geven. Deze tip kan een perfect alternatief zijn om het pijnlijke probleem op te lossen. Het ziet er intussen ook nog eens elegant vrouwelijk uit. Taboe doorbroken? Ik hoop van wel.

Welke beha soort krijgt jouw voorkeur?