Daag vakantie! Je bent er eentje om op terug te denken. Intussen ben ik volop in de weer met lamineren, klasagenda te maken... en de laatste loodjes te leggen aan de klas, want 1 september 2017 komt er heel snel aan. Benieuwd hoe het veelbelovende reisje waar ik de vorige picture post over schreef geliefd werd?


^ Genieten van het uitzicht bij de krijtrotsen van Normandië.

^ Havenstadje Honfleur waar we een pannenkoek hebben gegeten en even uitbliezen. Vakantie met de moto geeft veel vrijheid, maar ook een pijnlijke poep!

^ De eerste dag van de nieuwe maand werd meteen ingezet met een reisje doorheen Normandië en haar kustlijn. We reisden van camping naar camping met de moto en bezochten intussen heel wat lieve dorpjes, musea en genoten van de natuur. Persoonlijk vond ik het bezoek aan de Mont Saint-Michel het mooist (= een rotsachtig eiland met een abdij op de top). Ik kon het niet laten om te poseren (in motorkledij) bij dit schattige schooltje.

^ Een aanvraag knutselen. Niet dat ik het erg vind, want deze taarten zijn ontzettend leuk om te maken! - Voor wie het niet weet: deze dient om een verjaardag in de klas te vieren.

^ Na de aankomst uit Normandië vertrokken we snel weer naar de Mosel in Duitsland. Een erg mooie streek met wijnranken en gezellige dorpjes. Dit keer deden we dat niet met de moto, maar met de auto gezien we erheen moesten voor een trouw. Het werd een gezellige uitstap met fijn gezelschap, veel eten en veel drinken.

^ Ik kreeg een nieuwe werktas cadeau tijdens het bezoek aan de Mosel van mijn vriend & ben er zooooooo blij mee!

^ Nieuwe parfum om te testen. Eentje waar ik al lang fan van ben, maar nog nooit iets heb over geschreven. Daar komt snel verandering in!

^ Gezellig koffiekletsen. Raad eens welk kopje van mij is?

^ Even langs bij de Ikea om een nieuwe tv-kast en bureau te halen. Natuurlijk aten we intussen Zweedse balletjes.


^ En dan mochten we bij thuiskomst ook alles in elkaar zetten. Het hele appartement stond vol, maar het eindresultaat mag er wezen.


^ Gezien mijn vriend elektricien is, wilde hij er nog lampjes onder plaatsen. Let vooral op ik die heel flatterend de vaat in de vaatwasser doe...


^ Druk aan het werk voor Brico Voor de Makers. Kleine sneak peek (die ik vooral deel via instagram =hint!)

^ Een dagje heerlijk genieten in Thermae Boetfort. Het duurt even voordat het verslag online staat gezien heel wat van mijn tijd naar mijn nieuwe interimklasje gaat (zie hieronder), maar het volgt zeker! Beloofd! Er zijn heel wat sauna's, een prachtige locatie, mooie inkleding en pure rust onderweg.

^ Heel onverwacht kreeg ik telefoon dat ik voor het volgende schooljaar een tijdelijke interimopdracht krijg. Super fijn om op 1 september het jaar te mogen starten met een super klasje (waarvan ik er toevallig het jaar ervoor al enkele in het klasje had). Het vriendje verraste mij met een lief bloemetje om te vieren (en de tekst sterkte... als grapje...).

^ De nieuwe IKEA catalogus werd voorgesteld aan de pers. Ik mocht bij de hele fijne avond aanwezig zijn.

^ Jaarlijks worden de Vlastreffen in Kortrijk georganiseerd. Dan komen er veel motards samen om een toer te rijden en zo in grote aantallen het centrum binnen te rijden. Gezien we heel veel treffen doen, wilden we deze ook meerijden.

^ En dan is het zover...: de klas staat in orde, eerste activiteiten staan gepland, symbolen gelamineerd, nodige mapjes verdeeld, dus het nieuwe schooljaar kan beginnen! Welkom terug lievekes!

Hoe zag jouw maand augustus eruit?