Door de drukte van het werk heen kan ik er enorm van genieten om mijn doos waterverf uit te halen, even neer te zitten en te schilderen wat in mijn hoofd rondspookt. Zo maakte ik tijdens de zomer wenskaarten met bloemen op en ga ik nu de meer herfstige toer op.


Grappige weetje is dat ik nog steeds de verf gebruik die ik vroeger in de klas gebruikte. Zo zie je maar dat kwalitatieve producten niet per sé duur hoeven te zijn en met verf is dat niet anders. De waterverf van Pelikan kan je gewoon in de supermarkt kopen en de gebruikte kwasten zijn de dunste kwasten die verkocht worden bij Action. Let op! Wil je zelf aan de slag gaan, zorg er dan voor dat je kwasten koopt met synthetische haartjes. Deze werken het beste met waterverf. Ook mijn kalligrafie techniek wilde ik wat oefenen, maar dat verloopt nog niet zo soepel. Momenteel zoek ik kalligrafie quotes op het wereldwijde web en maak ik die gewoon na. Oefening baart kunst...


Een fijne zondag en fijne herfstdagen gewenst!