November 2017 - De herfstvakantie zit er helemaal op en dat betekent dat we er terug invliegen met werken. We zijn ook stilletjes op weg naar kerstmis en dat zal je duidelijk zien in deze snapshots.

^ Het regenachtige weer brengt ook heel wat kleuren met zich mee. Zo hadden we laatst een (dubbele!) regenboog vlakbij ons thuis. De pot met goud vonden we helaas niet...

^ We maakten voor het eerst verse ramen noodles. En wat was het lekker & goed gelukt!

^ Di beauty & care wordt Di All about beauty. Ik werd uitgenodigd om de nieuwe merken te ontdekken en om uitleg over de nieuwe inkleding te krijgen. Een gezellige avond waar het ook heel fijn was om de 'oude' blogcollega's terug te zien.

^ Het werd plots onzettend...

^ Er komen de laatste tijd enorm veel leuke mailtjes binnen voor samenwerkingen in thema van de kerst- en feestdagen. Zo was er de Heidi Klum x LIDL samenwerking waar ik een klein deeltje mocht van uitmaken. Over de kerststal van Playmobil mogen jullie snel ook iets verwachten. 

^ Een gezellig uitje met mijn ouders naar Kortrijk, gezellig uit eten en tot slot een kijkje nemen bij Maison Du Monde. We hebben eentje ontdekt in Moeskroen en hij bevatte al heel wat kerstspullen. Ik kocht niks kerstig, maar wel een schattige mok in de vorm van een das.

^ Het was geleden van ons uitstapje naar Normandïe dat we nog eens naar de MCDonalds waren gaan eten. Wat kan zo'n hamburger met frietjes eens smaken. Ik nam een Happy meal gezien dat net mijn portie is waarbij ik genoeg heb.

^ We maakten een nieuwe kast in de gang. Altijd welkom, want in een kleine ruimte is het belangrijk om alle lege hoekjes zo goed mogelijk te benutten. Deze staat intussen nog leeg en delen we vanavond in. Het wordt grotendeels de schoenenkasten gezien we allebei heel wat schoenen hebben...

^ Avondje relaxen met de kolonisten van Catan. Ik vind dit soort avondjes een pak leuker dan gewoon voor de tv zitten. Super gezellig. Ps. Ik heb niet gewonnen.

^ Even snel naar het shopping om pralines. Ik passeerde de goede oude man die weer zoals jaarlijkse gewoonte op zijn troon zat.

^ En ook in de klas breekt het leukste thema van het jaar aan... Sinterklaas! En van Sinterklaas gaan we rechtstreeks naar... kerst.

Wat heb jij deze maand november al uitgespookt?