Elk jaar kunnen Valentijntjes elkaar verassen met de zoetste chocolade, liefste kusjes en meest romantische avondjes. Voor personen die niet echt tijd hebben om iets leuks te organiseren, maar toch iets kleins willen voorzien, heb ik mogelijk een leuke tip. Deze DIY neemt ongeveer een kwartiertje tijd in beslag, gezien ik voor jullie een printable heb voorzien!

Via Instagram vroeg ik welke DIY het eerst mocht online komen en gezien jullie massal op de Valentijn tutorial stemden, draai ik dat 'plaatje' graag voor jullie. Velen van jullie zullen misschien al met de handen in het haar zitten over het cadeautje voor de geliefde, maar geen zorgen, ik help jullie graag verder. Heel moeilijk is niet, want door de gratis printable met mijn zelfgemaakte aquarellen heb je in  no time alles bij de hand. 

Benodigdheden
Stiftjes/potlood/balpen
Doorzichtige tape
Penseel
Acrylverf


Stap 1 - Druk de Free Valentine printable af

Stap 2 - Schrijf met potlood, stiften... een persoonlijk berichtje in elk hart.

Stap 3 - Plak plakband boven je schrijfsels of tekeningen. Je kan ook het hele hartje afplakken als je dat mooier vindt.


Stap 4 - Neem de acrylverf, schilder de hartjes in, laat goed drogen en schilder opnieuw. Met één laagje kan je de tekst mooi wegwerken, maar ik raad aan om een extra laagje te leggen voor de zekerheid. Twee laagjes zouden voldoende moeten zijn.

TIP - Gebruik verschillende kleurtjes per hartje of gebruik gouden of 
zilveren verf voor een extra gekleurd resultaat.


Zelf kon ik niet wachten met het geven van deze DIY aan mijn vriend. Heel erg vond hij dat niet, want het is immers elke dag een beetje Valentijn. Zo is het bijvoorbeeld leuk om je werk in een pakje te stoppen waarop: "Pas openen op 14 februari", staat. Dat houdt de spanning er goed in! Ook leuk om in het pakje al een muntje te voorzien zodat het krassen meteen kan beginnen.

Ik wens jullie veel liefde toe (en dat op elke dag van het jaar, voor het hele leven lang!)