Januari 2018 - Zoentjes zijn gegeven, familie bezocht, cadeautjes uitgedeeld. Tijd voor een terugblik op de feestdagen waar we altijd zo hard naar uitkijken.


Ik maakte een fotoboek. Het idee speelde al langer in mijn hoofd, dus moest ik het gewoon uitwerken. Het is zo leuk uitgedraaid - al zeg ik het zelf- dat ik er een artikel van maakte. Tijdens het maken van de foto's zat Guustje er bijzonder geduldig bij.

Een uitstapje naar de kerstmarkt van Brugge. Het was het eerste kerstmarktje van het jaar dat ik deed en bijzonder nipt gezien het de dag erna al Nieuwjaar was. Beter laat dan nooit. Het was gezellig!


Nieuwjaarsavond was enorm gezellig. Het ging door bij mijn beste vriendinnetje die volop kookte, van te veel hapjes tot dessert, naar het spelen van gezelschapsspelletjes en meezingen met Sportpladijs. Een leuke manier om het nieuwe jaar in te gaan. We gingen ook even kijken naar het vuurwerk buiten (zeker een volle minuut vuurwerk!), maar het was ons iets te fris.

Een kat of een draak? Wij weten het ook niet meer.

Vakantie betekent naast ontspannen ook goed vooruit schrijven voor de blog. Je weet maar nooit dat ik een plots onverwacht telefoontje krijg en alle tijd wordt ingenomen door het werk. Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast  hebt.

 Blijven foto's nemen.

Voor alles een eerste keer en dat was ook zo bij het zien van de musical The Little Mermaid. Het was mijn eerste musical ervaring en meteen eentje van hoogstaand niveau. Ik weet niet goed waar ik het eerst moet over hebben: de casting, prachtige stemmen, inkleding... Het was een ontzettend leuke dag. Intussen zit het liedje 'diep in de zee' nog altijd muurvast in mijn gedachten waardoor ik het ten alle tijd begin te neuriën.

We genoten ook van een bijzonder pauzearrangement met cava. Hmmm!~

Hoe zette jij het nieuwe jaar in?