Februari 2018 - Ik merk op dat deze snapshots vooral gaat over vrienden/familie en katten. Er staat ook heel wat werk op het programma, dus daar gaat heel wat van mijn tijd naartoe. Niet dat ik dat erg vind,  hoor...Bijkletsen met een vriendinnetje. We maken er allebei een punt van om af en toe eens af te spreken zodat we elkaar niet uit het oog verliezen. Ze gaat ook bijna trouwen... spannend!

Nog even knuffelen met Guustje.

Ik maakte gepersonaliseerde kattenbandjes voor de katten van mijn tante. Ze zijn best goed gelukt naar mijn mening. Wat vinden jullie?

Tante ophalen om naar Gent te gaan. Zij heeft twee Perzische en twee naaktkatten in huis. Blijft bijzonder, hé?

Een avondje Gent met mama & tante. Zelf vond ik niets in de Primark, maar zij wel, dus ging ik even op de bekende zeteltjes zitten waar je meestal de mannen kunt vinden.

De winactie waar je een Di Beauty & Care pakket kon winnen, liep op haar einde. Ik stuur vandaag het pakket op naar de gelukkige winnaar.

Vriendinnetje & gezinnetje op bezoek: veel eten, bijkletsen en drinken!

Het eerste ritje van 2018! Hoog tijd om de bandenspanning nog eens te controleren...

Carnaval in de klas!

Ik kreeg een plots bericht van mijn vriend dat hij zijn boterhammen vergeten was. Toen ik thuis kwam stonden ze inderdaad op tafel. Zo'n droevige foto...

Het blijft maar sneeuwen... Guustje heeft het meer voor de camera dan voor de sneeuw.

Het schoonzusje is verhuisd en nam haar hond mee naar haar nieuwe stek. Dat betekent dat Bollie (de kat van mijn vriend), terug in de woonkamer kan. Na twee jaar verbannen worden in de woonkamer en er plots terug in mogen ziet dat er ongeveer zo uit.

Gezien gespleten haarpunten 'not done' zijn, maakte ik een bezoekje aan de kapper in het lokale shopping center.

Na de krokus krijg ik een eigen klasje, dus schoot ik in gang met het maken van een nieuw thema. Het thema 'de ruimte' wordt uitgewerkt en gezien ik daar nog niets van in huis had, is het een werk om alles te maken. Ik probeer het ook van de eerste keer degelijk te maken zodat ik het een aantal jaren kan gebruiken. Ook de kalenders voor het onthaal moest ik updaten, dus komen mijn zaag-, schilder- en hamerkwaliteiten van pas.

Op Valentijn stond geen date met mijn vriend, maar met mijn mama gepland.  Het was al even geleden dat we naar Antwerpen gingen om te shoppen, dus besloten we dat ook te doen. Veel hebben we niet gekocht, maar eten en drinken daarentegen... Een gezellige dag!

We hadden afgesproken om niets te doen, maar bij thuiskomst stond mij een leuke verrassing te wachten... Super lief!

Wat waren jouw hitghlights van afgelopen tijd?