Tussen de drukte door probeer ik af en toe te ontspannen met een do it yourself projectje. Zo zijn rieten tassen nu helemaal in en kan je in elke kledingwinkel wel een bijzonder exemplaar vinden. Toch kan geen enkel exemplaar tippen aan deze persoonlijke swing. De complimentjes die de tas al kreeg zijn ontelbaar en dat terwijl het helemaal niet moeilijk is om zelf eentje te maken.


Benodigdheden
Dik touw natuur
Kopspelden
Naald en garen
Schaar - Søstrene Grene
Rieten tas


Stap 1 - Maak de gekozen naam met het touw. Zet het touw vast met de kopspelden zodat alles goed blijft zitten. Probeer verschillende bewegingen met het touw uit tot je tevreden bent met het resultaat.


Stap 2 - Naai het touw goed vast met de naald en garen op de tas.

Tip - Sommige letters zijn mooier als ze wat meer apart staan (let op mijn a, c...). Dat leest wat vlotter. Hier en daar is het dus nodig om te knippen tussen het touw voor je een nieuwe letter vormt.


Zie je wel dat het super makkelijk is? Deze DIY heeft slechts twee stappen en kan je een avondje vol plezier bezorgen. Natuurljk kan je niet enkel je eigen naam gebruiken, maar kan je ook logo's, tekeningen of namen van vrienden (cadeautip?) erop plaatsen. Er zijn duizend mogelijkheden om er je eigen bijzondere tas van te maken. Happy DIY!

Mocht je deze DIY uitproberen mag je het resultaat altijd doormailen naar dressesnddaisies[at]gmail.com.