Een sieraad vinden waar je jezelf helemaal in terug kunt vinden, is geen makkelijke taak om te vinden. Alhoewel... Er bestaan intussen bedrijven die foto's plaatsen op bedels, namen graveren in een ketting, enzovoort. Toen ik hoorde van de Pandora juwelen, waar je een armband kon aanvullen met zelf gekozen bedels, was ik verkocht. Of beter gezegd... gleed het in de winkelmand, rekende ik het af en was het armbandje verkocht.


Na rondsurfen op het web kwam ik snel de site Brandfield tegen. Daar kon ik rondkijken naar verschillende bedels en armbandjes. Ik koos een cognac bruin armbandje uit samen met twee bedels - Een kleine bestelling, want vooraf probeer ik liever iets voorzichtig uit voor ik volledig los ga. De dag nadien werd alles geleverd in een mooie doos, mooi zakje (met strik) en wit Pandora doosje.


Lekker veel zakjes en doosjes, dus een 10 voor verpakking. Intussen weten jullie nog steeds niet welke bedeltjes en armbandje ik gekozen heb van Pandora juwelen en houd de spanning er in. Doorheen het 'moments' assortiment van Pandora kan je uren scrollen: van gewone bloemen, letters, hartjes tot zeer persoonlijke bedeltjes. Als koffie- en bloemenliefhebber besloot ik vooral die zoektermen te gebruiken.


Tadaa~! Dit zijn ze dan. Ik koos een on-the-go coffeemug omdat ik altijd heel blij word van een lekker kopje koffie. Niet dat ik heel vaak uit zo'n 'mug' drink, meestal ga ik voor mijn koffiemachine met verse koffiebonen, maar deze leek zo toepasselijk dat ik hem koos. Het andere bedeltje is er een met bloemen. Bloemen fleuren een huis op, geven kleur in het leven en zorgen ervoor dat je goedgeluimd voor de dag gaat. 't Is niet voor niets dat de sitenaam ook een bepaalde bloem bevat, dus dat ik van bloemen hou, is geen nieuwtje meer.


Zeker en vast dat er nog meer Pandora bedels toegevoegd worden aan de armband, maar ik zal er wel voor zorgen dat ze steeds een bijzondere herinnering hebben. Zo ga ik (normaal) dit jaar eens langs in Disneyland waardoor een Disney bedeltje niet zou misstaan. Ook andere aspecten van mijzelf of dingen waar ik van hou wil ik nog kopen. Het armbandje biedt alvast veel plaats om op te vullen, dus ik kan nog alle kanten op.

Brandfield.be
Double leather armband - € 49-
Zilveren drink to go bedel - € 39-
Zilveren magnolia spacer bedel - €35-