Blaadjes verkleuren en vallen van de bomen, lipjes verscheuren en voelen pijnlijk aan - Ik vond niet echt een rijm bij het tweede deel. De dag verloopt van extreem koud naar extreem warm waardoor de huid (en de lippen) het hard te verduren krijgen. Smeer voor je leven lijkt - zoals jaarlijkse gewoonte - is de boodschap.


Kiehl's origine ligt bij een apotheek in New York. Nog steeds heb je de vibe van een 'ouderwetse' apotheek bij het binnenstappen van de winkel en dezelfde vibe geldt voor de producten. De bestanddelen van de producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten zoals: lavendel, squalaan, calendula, cafeïne, vitamine c, beukenboomextract en rosa arctica.

Butterstick Lip treatment spf 25
In totaal zijn er 7 verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik 'pure petal' en 'simply rose' in bezit heb. Deze sticks zijn eigenlijk getinte lippenbalsems die zowel verzorgen als een kleurtje achterlaten. Het product belooft een 'all-year-round' bescherming door te beschermen tegen de zon alsook te hydrateren. De lippen blijven gehydrateerd tot 12 uur na gebruik. Dat is best een mooie belofte die ik maar al te graag in de test neem. Eerst en vooral iets over de verpakking: wat mooi, simpel en tijdloos. Het doet meteen denken aan een handgemaakt iets uit de apotheek. De huls is ook kwaliteitsvol en moet je vastmaken door een draaidop. Hierdoor kan de stick niet openvallen in de handtas. Het smaakje dat achterblijft heeft iets weg van kokos en de kleurtjes zijn sheer (je ziet de lippen er nog door) lichtroze en rood. Niet overheersend, maar wel aanwezig. Verder worden de lippen heel zacht van het product te gebruiken en werkt het daardoor wel een beetje verslavend.


Buttermask
Een intensieve overnight lip treatment om droge en schilferige lippen glad te krijgen. Een klein potje met een stevige crème erin. De stevige crème verandert meteen als het in contact komt met warmte (lippen, vingers...) waardoor het zacht wordt en vergelijkbaar is met vaseline. Ideaal om 's nachts goed te laten intrekken, maar wel even wennen in gebruik. Zelf zit ik goed in mijn deken verwikkeld, dus smeerde ik de crème overal in het rond. Op de duur begon ik het product vooral 's avonds te gebruiken voor het slapengaan. Dat ging voor mij iets makkelijker en kregen mijn lippen toch de kans op een maskertje. Ook doorheen de dag begon ik het maskertje dun aan te brengen met zachte lipjes tot gevolg. Misschien niet heel hygiënisch om er steeds met je (vuile) vinger door te gaan, maar soit. 


De test is duidelijk: producten die hydrateren en verzorgen. Leuk dat de sticks kleur achterlaten, maar persoonlijk had dat niet echt gehoeven. Doorheen de dag hoef ik niet per sè een kleurtje, maar tijdens een avondfeest, momentje uit de deur... greep ik wel iets meer naar de producten. Het masker was een grote hulp en gebruikte ik heel graag voor het slapengaan. Het product is dik, heeft wat tijd nodig om in te trekken, maar voelt daardoor wel extra verzorgend aan.

Buttersticks - €19,50-
Buttermask - €28-