Zoals de kortrijkzanen het zouden beschrijven: "Ik jeun mij met de mode van 't moment". Intussen blog ik al zeven jaar en had ik nog geen enkele foto geschoten met de Kortrijkse trots: de Broeltorens. Even mijzelf vermannen om deze foto te nemen, want veel wandelaars nemen deze weg naar het centrum van Kortrijk en terug. Misschien dat ik daarom er een beetje verlegen uitzie op de foto's, want zo voelde ik mij ook tijdens het shooten - Yup.


De warme kleuren die de herfst draagt en die verkocht worden in vele kledingwinkels kan ik enorm waarderen. De laatste tijd probeer ik mijn kledij te kiezen aan de hand van mijn huid: zorgt het ervoor dat mijn huid minder wit overkomt - lees levendig is - dan mag ik het kopen. Zoniet: leg ik het terug. De broek kocht ik tijdens de opening van de nieuwe Lola Liza winkel in ternat en kan ik meteen met heel wat kledingstukken combineren die al in de kast hangen. Zo heb ik het C&A hemd al een tweetal jaar in mijn bezit en draag ik hem nog steeds ontzettend graag. Schoentjes zijn misschien wat koud voor deze periode, maar ah... wie mooi wil zijn, moet een klein beetje koude lijden. Het geheel zorgt wel voor een vintage vibe, maar dat vind ik totaal niet erg. Zo had ik eerder die ochtend felrode lippenstift op, maar omdat het net iets te veel was, veegde ik hem weer weg. Trop is teveel.


Stilaan mogen we uitkijken naar de kerstperiode, maar helemaal klaar ben ik toch niet. Het zetten van de kerstboom lijkt dit jaar meer een last dan gezelligheid. Mogelijk probeer ik andere manieren uit om het gezellig te maken... Ik probeer alvast in de stemming te komen met kerstige smaakjes zoals het nieuwe drankje van Starbucks: White Chocolate Mocha flavour.


1. Metal Trim Tan Loafer Primark - 2. Pandora Moments Brandfield - 3. Classic St Mawes dameshorloge Daniel Wellington 
4. Losse blouse met stippen C and A -  Losse broek met riem Lola Liza