Afgelopen periode zat vol met events en de voorbereidingen van het grootouder feest op school. Gelukkig bestaat er concealer zodat we die wallen mooi kunnen wegwerken. Kijk maar...


Perspakketjes unboxen, picture proof maken, foto's nemen... is iets wat ik ontzettend graag doe. Gezien dit merk graag katten op haar verpakking zet, was het maar normaal dat Guustje er ook bij moest staan. Guustje dacht daar anders over...

Het Halloween event van Kruidvat zat vol met superschattige cupcakes, leuke producten en leuke mensen. Zelfs het toilet werd griezelig versierd! De liefde zit echt in de details: zie spinnetje, spinnenweb tegen de spiegel... Op deze foto staan twee toffe dames Natalie (Latanie.be) en Laura (EssentialHonesty.be).

Gezien mijn vriend jarig was, organiseerde ik een verwendagje waarin we gingen relaxen in een spa en eindigden met sushi.

Na de werkdag snel treinen naar het Sony Loft event. Ik nam deze keer ook een vriendinnetje mee zodat we samen  de nieuwtjes van Sony leerden kennen. Daarna gingen we gezellig shoppen bij Primark.

Ondertussen werken we in de klas rond het grootouder feest. We maakten ook cadeautjes om hen in de bloemetjes (of handjes) te zetten.

Ik werd uitgenodigd voor de opening van de nieuwe Lola Liza winkel in Ternat. Een hele gezellige ochtend waar we een ontbijt kregen en koffie zelf konden pimpen met chocolade, marshmallows, enzovoort. Ik had al snel een hoop kleren mee in het pashok die leuk leken en ging uiteindelijk met een broek en jurkje terug naar huis.

Nogmaals treinen voor de kerstcollectie van Lush. Ik maakte een kort filmpje over de gezellige avond. Intussen kon ik al een paar producten testen en ik kan nu al zeggen: Hmmmm~

Eindelijk was het zover... stoelen en tafels ter plaatse, koffie gezet, taart gesneden, kinderen opgewarmd en klaar voor hun optreden... De oma's en opa's mogen arriveren voor het Schlagerfestival!

Tussen de drukte van de oma's en opa's door zouden we vergeten dat Sinterklaas terug in het land is gearriveerd. Vriendjelief speelt jaarlijks zwarte piet, dus dat deed hij dit jaar ook. Daarna reden ze weg met de brandweerwagen. Dag Sinterklaasje... daag! Daag!
De laatste motorrit van het jaar... Gezien ik met een naked bike rijd, en alle wind vang, was het heeeeel erg koud! Geen spijt, uiteraard, want we hebben een mooie weg afgelegd in de Vlaamse Ardennen.

Gelukkig konden we nadien opwarmen in een badje met Lush producten. Heerlijk...

Hoe warmen jullie zich op?