We duiken van de feestdagen in een bijzondere dag waar je ofwel van houdt ofwel liever voorbij laat gaan. Ook al heb je de liefde van je leven nog niet gevonden, wil dat niet zeggen dat je geen heerlijk zwoel geurtje kunt opdoen. Ideaal van de eerste date tot aan de dagelijkse 'boterham met charcuterie'-date aan tafel. Onderaan dit artikel vinden jullie meer Valentijnsartikelen in samenwerking met medebloggers. Check them zeker out, éh!


Chloe Absolu de Parfum
De strik op de flacon maakt het geheel meisjesachtig en tegelijk ook luxueus. Een herkenbaar flesje, want heel wat parfums van Chloé kregen deze vorm. De noten zorgen voor een rijk, houtachtig en warme geur die ideaal is voor de winter en voor de Valentijnssfeer.

Topnoten: Pioenroos, lychee, fresia
Hartnoten: Roos, magnolia, lelietjes-van-dalen
Basisnoten: Amber, cederhout


Chloe Absolu de Parfum
Deze flacon lijkt eerder op een handtas dan op een parfumflesje. Versierd met een krokodillenprint,  gouden details, schakels... wat zorgt voor een rijke uitstraling. Niet eentje die je snel in de handtas gooit om mee te nemen, want niet enkel de uitstraling, maar ook het gewicht is zwaar, maar wel stiekem eentje die je in huis kunt uitstallen als decoratie. De geur kan ik omschrijven als sterk, fris, gevolgd door warme jasmijn, amber en musk (vetiver).

Topnoten: Italiaanse Pruim, Iris en Safraan
Hartnoten: Bulgaarse Roos, Jasmijn Sambc en Irisworstel
Basisnoten: Vloeibaar Amber, Vetiver en Papyrushout


Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EDT Daisy is één van de meest populaire geuren van het merk en is al een paar jaar te koop. Daisy Eau So Fresh is, zoals de naam al zegt, het frissere zusje van Daisy. Door de naam ‘Daisy’ (madeliefje) zou je verwachten dat het een hele bloemige geur is, maar dat is het zeker niet. Het is meer een frisse, fruitige geur met hier en daar een bloemige toets. De geur blijft een paar uur hangen na gebruikt, dus doorheen de dag is het nodig om bij te sprayen.

Topnoten: Robijnrode grapefruit, frambozen, groene bladeren en peer
Hartnoten: Viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee en jasmijnbloemblaadjes
Basis: Muskus, pruimen en cederhout


Komt na de zwoele geuren ook een zwoele avond? Ik wens jullie een fijne Valentijn toe (met of zonder partner). Dat jullie jezelf mogen omringen met veel liefde. Nu had ik ook nog meer artikels beloofd bij medebloggers. Dit zijn ze:

Meer artikelen rond Valentijn in samenwerking met:
Ellen Is My Name - Een schattige valentijnsoutfit
Brown Eyed Curvy Girl - Valentijn wishlist
Laupropos - 3 Zwoele Valentijnsgeurtjes
The Pink Perfectionist - Zo zie je er fris uit voor een date
Niet Zomaar Saar - Valentijnscollab