Wie houdt er nog van zoete macarons? De liquid lipsticks van l'Oréal Paris werden gebaseerd op die lekkere koekjes. Ik mocht er zes ontvangen die ik graag voor jullie swatch.Natuurlijk zou deze swatch video niet af zijn zonder een kleine review. In totaal zijn er zes kleuren in de Les Macarons collectie en zelf probeer ik zes daarvan uit. Heel bijzonder aan deze liquid lipsticks is dat ze ruiken (en ook een beetje smaken) naar zoete macaron. Alle lipsticks brengen makkelijk aan dankzij de fijne applicator: je kan de fijne tip gebruiken om fijne lijntjes te trekken en de platte kan om grotere delen in te kleuren. De substantie van het product is vrij dik waardoor het dekt in één laag en ook toen ik het product opnieuw aanbracht (a la touch-up) ging de extra laag er prima op. Na enkele minuten droogt het product mat op wat niets verandert aan het zachte gevoel op de lippen.


Hoe te gebruiken volgens l'Oréal:
Stap 1: Gebruik het uiteinde van de applicator om de cupidoboog te omlijnen. De cupidoboog is het v-vormige stukje in het midden van de bovenlip. Werk vanuit de cupidoboog naar beneden naar de uiteinden van de lippen.
Stap 2: Vul jouw lippen met de kleur waarbij je in het midden begint en ook hier naar buiten toewerkt.

Zelf kleur ik mijn cupido boogje volledig in om mijn bovenste lippen iets dikker te laten lijken. Het kleurt ook net iets makkelijker in. 't Is maar wat je zelf fijn vindt werken.


l'Oréal Paris
Les Macarons Langhoudende Matte Lipstick 6,7 ml - € 7,50-