Met mijn getuigschrift visagie en een aantal beauty-blogger jaren achter de rug mag ik zeggen dat ik best wel mooi kan make-uppen. Voor mij zijn bepaalde producten een evidentie, terwijl het voor leken absoluut niet makkelijk is om een mooi make-upje aan te brengen, welke producten ideaal zijn, enzovoort. Daarom leek het mij leuk om jullie stap voor stap door het proces te loodsen, tips te geven en mijn favoriete producten (en hun alternatieven) te vermelden.


Gebruikte producten
Urban Decay primer potion
Essence Camouflage concealer
Zoeva bamboo Brushes
Urban Decay Naked petite heat palette
Urban Decay 24/7 glide on eye pencil (kleur zero)
Urban decay perversion waterproof mascara
Paul & Joe face & eye color cs T8T (kleur 114c)
l'Oreal ultra matte liquid lipstick les macarons (kleur 834)


Kan je de video niet zien? Ga dan door naar de Facebook pagina van Laupropos.