Het is al goed te merken dat de zomer op haar einde loopt gezien de dagen korter worden en de temperaturen lager. Blote benen mogen nog steeds gezien worden, maar door de kou draag ik momenteel iets liever een broek. Zo had ik snel een broekpak bij de hand voordat we een avondje gingen stappen voorafgegaan door een mini knuffelsessie met Guustje (de poes).Dit broekpak behoort tot de zomercollectie 2019 van Terra Di Siena. Ook was het sommige zomerdagen zo warm dat ik deze niet snel uit de kast haalde, maar nu het frisser is, hij ideaal is om te dragen. Het makkelijke eraan is dat ik ook meteen gekleed was en enkel nog schoenen en een vest erbij moest zoeken. De bovenkant bestaat uit een zwarte diepe v hals en een -vol met bladeren- geprinte broek. De open schoenen waren net nog oké voor het weer, maar hierna zal het nodig zijn om gesloten schoenen te dragen. Kwestie dat mijn tenen er niet af vriezen... De zomercollectie van Terra di Siena zit vol met lichte, kleurrijke stukken en gevarieerde prints. Het is een merk dat ik net voor de zomervakantie toevallig ontdekte en helemaal bij mijn smaak past door het kleurenpalet en de gebruikte prints.


1. Jumpsuit Terra Di Siena - 2. Zwarte sandalen s.Oliver - 3. Fijngebreide vest in donkergroen H&M

Kenden jullie Terra Di Siena al?